ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Εξάρα» πρόκρισης επί της Μπέσα (Video)

Στις 22 Ιουλίου του 2010 ο Θρύλος διέσυρε με 6-1 την αλβανική ομάδα στον Ναό και προκρίθηκε πανηγυρικά με δύο ευρείες νίκες

Με μία από τις πιο ευρείες νίκες στην ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμπιακού συνδέεται χρονικά η σημερινή ημερομηνία για τον Αυτοκράτορα!

Συμπληρώνονται κιόλας οκτώ χρόνια από την βραδιά, όπου ο Θρύλος συνέτριψε με 6-1 την Μπέσα στον Ναό στην ρεβάνς του εντυπωσιακού 0-5 των Τιράνων και «τσέκαρε» πανηγυρικά το εισιτήριο της πρόκρισης για τον επόμενο προκριματικό γύρο του Europa League με δύο εμφατικές νίκες σε βάρος των Αλβανών και συνολικά σκορ 11-1!

Έπειτα από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο που βρήκε τις δύο ομάδες να μένουν στο «στείρο» 0-0, ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο μέρος!
Διάστημα, όπου πέτυχε έξι γκολ αποδίδοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο!

Ο Ντουντού με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό στο 46’, για να ισοφαρίσει προσωρινά η Μπέσα στο 49’ με απευθείας φάουλ του Λαζαρέφσκι.

Ο Ματ Ντάρμπισιρ με υπέροχο πλασέ στο 53’ έδωσε προβάδισμα με 2-1 στους «ερυθρόλευκους».
Ο Μαρέσκα στο 75’ έγραψε το 3-1, για να ακολουθήσει … καταιγίδα!
Στο 78′ ο Ντουντού έκανε το 4-1, ο Φετφατζίδης στο 87’ πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την πρώτη ομάδα για το 5-1, ενώ ο Μαρέσκα στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 6-1.
Ολυμπιακός (Έβαλντ Λίνεν): Πάρντο, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Χολέμπας, Ντουντού, Μαρέσκα, Ζαϊρί (46΄ Ντάρμπισιρ), Μιραλάς, Όσκαρ (46΄ Μήτρογλου), Ντιόγκο (69΄ Φετφατζίδης).

Μπέσα (Σφετίμ Ντούρο): Μπακάι, Αλίγιου, Γιακούπι (76΄ Χότζα), Λαζαρέφσκι, Φερίζοβιτς, Χατζιμπούλιτς, Πότσι, Ντάμπι (71΄ Στίνι), Τσικαλέσι (84′ Τράγκαϊ), Ντος Σάντος, Οσμάνι.

Θυμηθείτε τις καλύτερες φάσεις   στο παρακάτω video

https://youtu.be/6BJkysaQPVg

Σχετικά Άρθρα

Back to top button