ΒΟΛΕΪΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ενωμένη η μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια της χώρας!

Μέσα σε ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα και με την γλυκιά προσδοκία για πολλές επιτυχίες και κατακτήσεις τίτλων, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Vammos» η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Με την ηγετική παρουσία του Προέδρου Μιχάλη Κουντούρη διεξήχθη η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Μαζί του στο κεντρικό πάνελ κάθισαν ο Γενικός Αρχηγός κ. Γιάννης Δαλέζιος, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Υδραίος, η Γενική Γραμματέας κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο ταμίας κ. Δημοσθένης Λαζαρίδης και ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Πολυκανδριώτης. To παρών έδωσαν επίσης οι χορηγοί του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. (Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, Όμιλος Ξυνή, Europcar, Viva Wallet, Bionat, All Web), από την Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, ο Δ/ντής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων κ. Χρήστος Μπαφές και ο Δ/ντης Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης Νίκος Λεπενιώτης. Από το Δήμο Πειραιά, η πρόεδρος του ΟΠΑΝ κ. Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΔΗΡΑΠ, Τάκης Αβραμίδης και Στέλιος Μπρατσόλης καθώς επίσης και ο πρόεδρος της Ε.Ο.Π.Ε. κ. Γιώργος Καραμπέτσος.

Η βράβευση του κ. Ξυνή

Πριν την έναρξη της διαδικασίας της κοπής της πίτας, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Μιχάλης Κουντούρης βράβευσε τον κ. Σοφοκλή Ξυνή για την προσφορά του στον αθλητισμό. Όπως κάθε χρόνο ο σύνδεσμος βετεράνων του Ολυμπιακού δια του Προέδρου του κ. Αντώνη Γλύκα, βράβευσε το σύλλογο μας, για τις διακρίσεις και τις κατακτήσεις των τίτλων.

Δαλέζιος: «Πάγιος σκοπός η ολοκλήρωση των δικών μας εγκαταστάσεων»

Ακολούθησε η τοποθέτηση του Γενικού Αρχηγού κ. Γιάννη Δαλέζιου ο οποίος τόνισε τα εξής: «Υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας, σε όλα τα μέλη και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που μας στηρίζουν, όπως είπε πολύ σωστά ο Πρόεδρος. Εύχομαι η σεζόν αυτή να είναι μια σεζόν καλύτερη από την προηγούμενη και χειρότερη από την επόμενη, όσον αφορά αγωνιστικά. Εκτός από τα αγωνιστικά στόχος θα είναι και να μεγαλώσουμε αυτό το μεγάλο εγχείρημα που μας βοηθάει όλα αυτά τα χρόνια να είμαστε αυτοδύναμοι, το τμήμα μελών και φιλάθλων και επίσης για εμένα πάγιος σκοπός μας είναι η ολοκλήρωση των δικών μας εγκαταστάσεων ώστε να μπορούμε με αξιοπρέπεια να κάνουμε και αθλητισμό και πρωταθλητισμό. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους υγεία και αθλητικές επιτυχίες. Καλή χρονιά σε όλους».

Ο αγωνιστικός απολογισμός από την κ. Τσιλιγκίρη

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Γενική Γραμματέας του συλλόγου μας κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη η οποία αναφέρθηκε στον αγωνιστικό απολογισμό των τμημάτων την περσινή σεζόν: «Η προηγούμενη αγωνιστική σεζόν ήταν μια χρονιά, που για ακόμα μια φορά ο Ολυμπιακός, πρωταγωνίστησε. Ξεκινήσαμε μια χρονιά όπου μόλις το Σάββατο 28 Ιανουαρίου κατακτήθηκε το πρώτο τρόπαιο που ήταν το Λιγκ Καπ στο βόλεϊ Ανδρών. Τον Φεβρουάριο κατακτάμε το έβδομο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, συνεχίζουμε με το βόλεϊ γυναικών όπου κατακτά το κύπελλο Ελλάδας. Το βόλεϊ Ανδρών κατακτά και αυτό το κύπελλο Ελλάδας, στις 19 Μαρτίου και το πρωτάθλημα Ανδρών στην επιτραπέζια αντισφαίριση την ίδια ημέρα. 26 Μαρτίου, το μπάσκετ Γυναικών, κατακτά το κύπελλο Ελλάδας, 29 Απριλίου το μπάσκετ Γυναικών και πάλι κατακτά το πρωτάθλημα, μαζί με το βόλεϊ Γυναικών που κατακτά και αυτό το πρωτάθλημα. Στις 29 Απριλίου η ομάδα πόλο Γυναικών συμμετέχει στο τελικό της Ευρωλίγκα στο Κίρισι. Δευτέρα 8 Μαϊου, το πόλο Ανδρών κατακτά το πρωτάθλημα Ελλάδας, συνεχίζει το πόλο Γυναικών όπου κατακτά και αυτό το πρωτάθλημα. 18 Ιουνίου ο στίβος κατακτά το πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, 25 Ιουνίου η κολύμβηση το πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και Γενικής. Το Δεκέμβριο κατακτάμε το πρωτάθλημα Elite Ανδρών στην πυγμαχία, κωπηλασία και διπλό σκιφ και έτσι κλείνει μια επιτυχημένη χρονιά. Τρεις διακρίσεις, στην Ευρώπη. Η ομάδα πόλο γυναικών που αναφέραμε, 15 Απριλίου συμμετοχή της ομάδας βόλεϊ των Γυναικών στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ στην Προύσα, 25 Μαϊου συμμετοχή της ομάδας πόλο των ανδρών στο Final-6 στη Βουδαπέστη».

Οι τυχεροί!

Ακολούθησε η διαδικασία της κοπής της πίτας όλων των τμημάτων με το βόλεϊ Γυναικών να κερδίζει το φλουρί και το μεγάλο έπαθλο, ένα επταήμετο ταξίδι σε Πράγα, Βιέννη, Βουδαπέστη προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείο Grefis (μετά από κλήρωση νικήτρια ήταν η η Γιάννα-Φρατζίσκα Πολ. Οι νικητές των φλουριών ανά τμήμα ήταν οι εξής:

Βόλει Γυναικών: Μαρία Νομικού

Βόλει Ανδρών: Γιάννης Πολυτάρχου

Πόλο Γυναικών: Κώστας Χατζηδάκης

Πόλο Ανδρών: Δημήτρης Νικολαϊδης

Μπάσκετ Γυναικών: Όλγα Χατζηνικολάου

Χάντμπολ Ανδρών: Χαράλαμπος Προδρομίδης

Κολύμβηση: Γιάννης Καρπουζλής

Στίβος: Ανδριάννα Φέρρα

Πινγκ Πονγκ: Μαρά Χριστοφοράκη

Πολεμικές Τέχνες: Κυριακή Ασλανίδη , Πέτρος Γεωργοβρετάκος

Ιστιοπλοϊα: Αντώνης Τσότρας

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button