ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εντυπωσίασε ξανά ο Μανθάτης

13723829_10209135485399221_659196390324654530_o

Για ακόμη ένα φιλικό του Ολυμπιακού ο νεαρός μέσος ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες του Βίκτορ Σάντσεθ, δείχνοντας ότι το μέλλον του ανήκει.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τις εξαίσιες εμφανίσεις του συνεχίζει ακάθεκτος ο Γιώργος Μανθάτης!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που προέρχεται από την ομάδα Νέων του Θρύλου φροντίζει να αναδεικνύει πρτυχές του πλούσιου ταλέντουκαι της ποιότητάς του, δείχνοντας αποφασισμένος να …αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά που του έχει παρουσιαστεί!

Ο νεαρός εξτρέμ και κόντρα στην Βέστερλο παρουσίασε πολύ καλά δείγματα γραφής, με αποκορύφωμα τη ενέργειά του από την οποία προήλθ το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού στηφάση του 62ου λεπτού. Με πανέμορφη ενέργεια και κάθε τροφοδότησε τον συμπαίκτη (και) στην ομάδα Νέων Θανάση Ανδρούτσο πριν ο τελευταίο με μαγική προσπάθεια γράψει το 2-0

Εφόσον συνεχίσει να δουλεύει με την ίδια σύνεση, πάθος και αποφασιστικότητα, θεωρούμε ότι πληρί όλες τις προδιαγραφές να πραγματοποιήσει σπουδαία καριέρα στον Θρύλο και να αποτελ΄σει την απαρχή για την ανάδειξη πολλών παικτών στην πρώτη ομάδα που προέρχονται από τα σπλάχνα του Θρύλου!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button