ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ!»

Την ευτυχία του για την μεταγραφή τους τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Χόλις Τόμπσον κατά την άφιξή του στο  «Ελευθέριος Βενιζέλος».

 

Αποφασισμένος να πετύχει σπουδαία πράγματα και διακρίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού και με το χαμόγελο να λάμπει στο πρόσωπό του, έφτασε στην χώρα μας ο Χόλις Τόμπσον.

Ο νεοφερμένος Αμερικανός γκαρντ πάτησε ελληνικό έδαφος το απόγευμα της Κυριακής, ώστε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων» και φάνηκε να έχει συνειδητοποιήσει πλήρως το μέγεθος της φανέλας με την οποία θα αγωνίζεται

Ο νέος «μπομπέρ» του Θρύλου μίλησε με αποθεωτικά σχόλια για τον συγκλονιστικό κόσμο της ομάδας και για τη συνύπαρξή του με τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη:

«Είχα κάποιες ατυχίες τις προηγούμενες ώρες, όμως είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Δεν ήξερα πολλά πριν υπογράψω, για να είμαι ειλικρινής, όμως όταν έγινα παίκτης του Ολυμπιακού έμαθα πράγματα για την ομάδα και θεωρώ πως είναι μια σπουδαία ευκαιρία για μένα».

Για τις διαφορές του ευρωπαϊκού μπάσκετ και του ΝΒΑ ανέφερε: «Θα το ανακαλύψω αυτό κατά την παρουσία μου στην ομάδα». Παράλληλα, ρωτήθηκε για τη συνύπαρξη με παίκτες όπως οι Σπανούλης και Πρίντεζης: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη».

Επίσης, όταν ρωτήθηκε για τον λαό του Θρύλου ο Τόμπσον τόνισε με νόημα: «Ο ατζέντης μου έχει πει ότι κάνουν αρκετό… θόρυβο

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button