ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΠΛΟΚΟ ΕΣΠΑΣΕ»

Την υπερηφάνειά του εξέφρασε μέσω των social media ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς για τον τρόπο με τον οποίο ο Θρύλος έφυγε θριαμβευτής από την Ξάνθη κόντρα σε όλους και σε όλα.

Στον χαρακτήρα πρωταθλητή και την τεράστια δύναμη ψυχής που έβγαλε ο Ολυμπιακός, ώστε να φύγει νικητής από την Ξάνθη, σε μία αναμέτρηση πολλών «ειδικών καταστάσεων» αναφέρθηεκ ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της πειραίκής ΠΑΕ με μήνυαμ που ανέβασε στα social media στάθηκε στην προκλητικά εχθρική διαιτησία του Μάνταλου, αλλά και στο υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι των γηπεοδύχων, εκφράζοντας παράλληλα την υπερήφανειά του για το γεογνός ότι ακόμη ένα μπλόκο, που είχε στηθεί στον δρόμο του Θρύλου έσπασε.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά:

«Δυο πέναλτι-μαρς που δε δόθηκαν υπέρ μας, στο ένα μάλιστα… εφευρέθηκε φάουλ για να γυρίσει πίσω το πλεονέκτημα! Μια άδικη αποβολή και μια κίτρινη κάρτα που τη βλέπει ο Μποτία χωρίς λόγο, την στιγμή που κάποιος με πολιτικά ρούχα τον βρίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Ο Σολτάνι που έβριζε και χειρονομούσε στον πεσμένο Σεμπά, ούτε… μισή κάρτα! Ο διαιτητής δεν σταμάτησε άμεσα με κόκκινη στον Λισγάρα τους τσαμπουκάδες και κοίταζε απο απόσταση επιτρέποντας όσα έγιναν στην συνέχεια!

Επίσης, ο διαιτητής βλέπει μπροστά του το χτύπημα στον Μίλι, στο κεφάλι κα αφήνει το ματς να συνεχίζεται με τον παίκτη μας πεσμένο και τους υπόλοιπους να φωνάζουν… ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΛΟΚΟ ΕΣΠΑΣΕ με τσαμπουκά και με ποιότητα. Εμείς δε θα γίνουμε σαν τους άλλους να σκούζουμε αλλά βλέπουμε τι γίνεται… ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΗΝΑ..»

 

.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button