ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμπειρία ζωής το Summer Camp

Το προπονητική κέντρο του Ρέντη άνοιξε για τρίτη συνεχόμενη ημέρα τις πόρτες του, ώστε να δεχθεί 280 πιτσιρικάδες στο πλαίσιο του Summer Camp.

 

Summer Camp 2017, Τρίτη ημέρα. Το Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη άνοιξε και πάλι το πρωί της Τετάρτης τις πύλες τους για να δεχτεί τα 280 και πλέον παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών τα οποία συμμετέχουν στο μεγάλο event που διεξάγεται για 17η συνεχή χρονιά.

Παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα και τον κόσμο “χορταίνουν” κάθε ημέρα μπάλα, αποκτούν νέους φίλους, εκπαιδεύονται σε διάφορα θέματα όπως είναι η ψυχολογία και συνεχίζουν να αξιολογούνται μέσα από εργομετρικές μετρήσεις.

Το Summer Camp 2017 είναι μια μοναδική εμπειρία για κάθε παιδί που συμμετέχει και είναι γεγονός ότι όλα ζητούν να δοθεί παράταση και δεν θέλουν να φτάσει η Παρασκευή όπου είναι προγραμματισμένη η τελετή λήξης.

Ο …χάρτης του Camp!

Στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού έχουν έρθει παιδιά από το Τέχας και το Τένεσι των ΗΠΑ, από την Νιγηρία, από τον Καναδά, από το Κατάρ, από την Αυστραλία και από δεκάδες περιοχές της Ελλάδος όπως είναι η Αττική, η Λειβαδιά, το Αγρίνιο, η Καρδίτσα, η Βέροια, η Σαλαμίνα, η Κέα, τα Ιωάννινα, η Σπάρτη, το Κιάτο, το Γυμνό Ευβοίας, η Λευκάδα, η Κοζάνη, η Χαλκίδα, η Μεγαλόπολη, η Αμφιλοχία, η Θήβα, ο Πύργος Ηλείας, το Ηράκλειο Κρήτης, η Κάσος, η Άρτα, η Πάτρα, η Αίγινα, η Σέριφος, η Άμφισα, το Αλιβέρι, η Λέσβος, το Αίγιο, η Χερσόνησος και άλλες.

Η οικογένεια Πάντου στο Summer Camp!

Η οικογένεια Πάντου ψηφίζει Summer Camp. Οι δυο γιοι του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Τάσου Πάντου, συμμετέχουν στο Camp και διασκεδάζουν! Ο μπαμπάς Τάσος ο οποίος “τρέχει” από γήπεδο σε γήπεδο για να μιλήσει με τα παιδιά, τους προπονητές και στο τέλος με τους γονείς νιώθει υπερήφανος και δηλώνει: “Το Summer Camp του Ολυμπιακού έχει γίνει πλέον θεσμός. Είναι από τα σημαντικότερα, ίσως το σημαντικότερο, στην Ελλάδα τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι δυο γιοι μου περιμένουν πως και πως κάθε καλοκαίρι να έρθουν στο Ρέντη για να διασκεδάσουν και να μάθουν νέα πράγματα. Τα παιδιά χαίρονται να παίζουν ποδόσφαιρο στο χορτάρι και απολαμβάνουν τις εγκαστάσεις που χρησιμοποιούν οι Πρωταθλητές αλλά και εμείς ως μέλη της Ακαδημίας. Είναι μια μοναδική εμπειρία για όλους μας. Αυτό που μπορώ να πω πως είναι το παράσημο μας, το βραβείο μας, είναι το χαμόγελο των παιδιών. Όταν ένα παιδί χαμογελάει είσαι σίγουρος ότι όλα πάνε καλά. Αισθάνονται μέλη της τεράστιας οικογένειας του Ολυμπιακού και είμαι σίγουρος ότι αγαπούν πολύ την ομάδα. Εύχομαι και ελπίζω παιδιά από το Camp να συνεχίσουν στην Ακαδημία και να φτάσουν έως την πρώτη μας ομάδα”.

Πληροφορίες και Ενημέρωση για το Summer Camp
Τηλέφωνο: 210-3418000 (10:00-17:00)
Fax: 210-3418002
email: [email protected]

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button