ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμείς την δουλίτσα μας!

Η μεγαλύτερη μάχη του Θρύλου για την εφετινή Ευρωλίγκα, φυσικά πάντα επί ελληνικού εδάφους είναι απόψε! Και να, που αυτή τη φορά δεν θα πούμε μέχρι την επόμενη, γιατί ευχόμαστε, επιθυμούμε και γνωρίζουμε πολύ καλά πως αν ο Ολυμπιακός μας εμφανιστεί όπως πρέπει και απόψε και στην Κωνσταντινούπολη, δεν θα υπάρξει άλλη αναμέτρηση στην Ελλάδα με την Εφές.

Για να γίνει όμως αυτό, η πιο σωστά για να μην υπάρξει κι άλλη αναμέτρηση στον Πειραιά για την φετινή Ευρωλίγκα, απόψε το βράδυ πρέπει να κάνει ο καθένας αυτό που ξέρει πολύ καλά! Από τους παίκτες, τον κόουτς μέχρι και τον τελευταίο τυχερό, η μάλλον, μέχρι τον τελευταίο επίλεκτο φίλαθλο που θα βρεθεί στο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι παίκτες μας που θα πατήσουν κι απόψε το παρκέ, γνωρίζουν. Και οι φίλαθλοι επίσης γνωρίζουν πως σε ένα παιχνίδι που έχει γίνει sold out, δεν θα συμπαρασταθούν απλά στην ομάδα, αλλά θα έχουν ευκαιρία να ξαναγράψουν ιστορία, αφού είναι οι τυχεροί που θα βρίσκονται εκεί.

Η ψυχή όλων μας, αυτών που είναι μέσα κι έξω από το ΣΕΦ βρίσκεται δίπλα στον Ολυμπιακό μας. Διότι είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα! Και, φυσικά, δεν χρειάζεται καν να έχουμε στο μυαλό μας… μερικούς που ήδη μοιάζουν να έχουν πάρει απόφαση πως θα αποχαιρετήσουν την Πόλη αρκετά νωρίς.

Δεν μας νοιάζει καν! Εμείς έχουμε να κάνουμε την δουλειά μας δίπλα στην ομάδα με τρόπο μοναδικό, με τρόπο που μόνο εμείς γνωρίζουμε! Διότι θέλουμε πάρα πολύ να ξαναζήσουμε τα πιο όμορφα συναισθήματα που μας χαρίζει αυτή η ομάδα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button