ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ελπίζω να παίξουμε σύντομα…»

alberto-de-la-bella-olympiakos-1

Την ευχή του ο Ολυμπιακός να επανέλθει στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις το συντομότερο δυνατόν, εξέφρασε ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια.

 

Ο Ολυμπιακός είναι με διαφορά ο πιο θιγμένος από όλες τις ομάδες από την ακατανόητη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μετά τον θρίαμβό τους επί του Παναθηναϊκού με 3-0 ξέφυγαν επτά πόντους των «πρασίνων» αφήνοντας την σκόνη τους στους εγχώριους αντιπάλους τους και το μόνο που δεν ήθελαν τη δεοδμένη χρονική στιγμή, είναι να υπάρξει διακοπή δεδομένου ότι είχαν βρει για τα καλά τον ρυθμό τους.

Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Cope» υποστήριξε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του επιθυμούν, να ξαναρχίσουν το συντομότερο δυνατόν οι επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις

«Πήραν αυτή την απόφαση μετά από αυτό που συνέβη. Δεν ξέρουν, ποιος ήταν ο δράστης. Λένε για έναν οπαδό, αλλά δεν ξέρουν ποιας ομάδας είναι. Θα προσπαθήσουν να διαλευκάνουν το συμβάν γιατί αυτό που προσπαθούν πάντα είναι να παλέψουν ενάντια στη βία. Ελπίζω η έρευνα να κλείσει αυτήν την εβδομάδα για να μπορέσουμε να παίξουμε στο τέλος αυτής. Ελπίζω να παίξουμε ξανά σύντομα. Αυτοί που είμαστε πληγωμένοι είμαστε οι ποδοσφαιριστές γιατί εάν δεν παίξουμε, ίσως να ορίσουν κάποιο ματς στα Χριστούγεννα και αυτό προϋποθέτει λιγότερες διακοπές».

Όταν ρωτήθηκε για το εάν υπάρχει φόβος, ο 31χρονος Ισπανός μπακ του Θρύλου υπήρξε κατηγορηματικός:

«Φόβος; Όχι. Φαντάσου, πριν από λίγα χρόνια πήραν την απόφαση να μην μπορεί το κοινό της φιλοξενούμενης ομάδας να παραστεί σε εκτός έδρας αναμέτρησης, ως μέτρο για την αποτροπή επεισοδίων. Υπάρχουν φωτοβολίδες, ειδικά στα ντέρμπι. Είναι ωραίο, γιατί είναι μια ζώνη ελεγχόμενη πίσω από το τέρμα, όπου βρίσκονται οι πιο σκληροπυρηνικοί οπαδοί, αλλά φαίνεται ότι όλο είναι ελεγχόμενο. Μέχρι τώρα δεν έχω ζήσει κάποιο απρόοπτο συμβάν».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button