ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ελιγιουνούσι: “Δεν μας επηρέασε η αγωνιστική απραγία”

1562482

Ο Ταρίκ Ελιγιουνούσι εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Γιουνγκ Μπόις. Ερχόμενος κατευθείαν από την προπόνηση του δόθηκε ο λόγος στην αρχή προκειμένου να αποδεσμευθεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νορβηγός:

Σχετικά με το αν και πόσο τον προβληματίζει η αγωνιστική απραγία των τελευταίων δύο εβδομάδων:

“Δεν νομίζω, δεν με προβληματίζει ούτε εμένα ούτε κανέναν. Όταν έχουμε καιρό να παίξουμε το μόνο “κακό” που μπορεί να μας συμβεί είναι η έλλειψη ρυθμού. Εμείς έχουμε προπονηθεί πολύ σωστά, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και αύριο θα το αποδείξουμε στο γήπεδο. Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμη στον όμιλο και αύριο είναι το ένα από αυτά. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να δείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε διότι έχουμε την αυτοπεποίθηση και μπορούμε να πάρουμε από αύριο την πρόκριση μπροστά στον κόσμο μας”.

Ο ίδιος ερωτήθηκε αν διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του:

¨Το αν κάποιος παίκτης διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αν το δούμε από άποψη ετοιμότητας ή τον χρόνο συμμετοχής που παίρνω στην ομάδα τότε ναι, μπορώ να το πω πως είμαι πολύ καλά. Νιώθω υπέροχα στον Ολυμπιακό, και διατηρούμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Επίσης όταν έχεις τέτοιους συμπαίκτες, τα πράγματα γίνονται πολύ απλά και πολύ όμορφα. Πιστεύω να συνεχίσω καλά και εγώ και εκείνοι για να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε βάλει”.

 Σε ερώτηση για το πόσο καλά γνωρίζει την Γιουνγκ Μπόις:
“Η Γιουνγκ Μπόις είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Γνωρίζω και έναν από αυτούς τον Μίραλεμ Σουλεϊμάνι από την Ολλανδική Λίγκα. Μας δημιούργησε πολλά προβλήματα στο πρώτο παιχνίδι! Σεβόμαστε την Γιουνγκ Μπόις αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το δικό μας πλάνο και από το τί μπορούμε να κάνουμε εμείς”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button