ΒΟΛΕΪΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ελάτε και από Ρέντη να… κλείσει το μαγαζί!

Αξίζει τον κόπο, με αφορμή την σημερινή Κούπα (3η σερί) του Θρύλου μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ να αναλογιστούμε λίγο, ποια είναι η… στον ήλιο μοίρα για αυτό το σύλλογο! Όχι τον Ολυμπιακό. Αυτό το ξέρουμε. Η μοίρα του είναι να σηκώνει τις κούπες και οι υπόλοιποι να βλέπουν αλλά να μην μαθαίνουν! Μιλάμε για τον Δικέφαλο του Βορά!

Το μπάσκετ γυναικών, πριν απο λίγες ώρες… μας τέλειωσε! Στο ποδόσφαιρο τους χάρισαν και πιθανότατα τους χαρίζουν ακόμα ένα πρωτάθλημα αλλά κάνουν κάθε φιλότιμη προσπάθεια να το χάσουν!!! Δεν το θέλουν! Δεν μπορούν ούτε στημένο πρωτάθλημα να πάρουν και τα έχουμε ξαναπει. Για το μπάσκετ ανδρών, τι να πει κανείς. Όλη τους η κάψα είναι μπας και καταφέρουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό για να βγάλουν το φύλλο αγώνα και να πανηγυρίσουν στη Θεσσαλονίκη.

Για βολεϊ γυναικών, άστα και βράστα! Α’ Κατηγορία της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. Κοινώς η τύχη του αγνοείται από την μεγάλη κατηγορία! Ούτε για πόλο ανδρών – γυναικών να πιάσουμε κουβέντα γιατί εκεί δεν φτάνει ούτε η φράση “όλη τους η ιστορία μια νύχτα από την δική μας”. Μία προπόνηση, ίσως!

Κααααααααατι κάνανε στο χάντμπολ, η αλήθεια έιναι μέχρι που έμφανίστηκε και εκεί ο Αυτοκράτορας Θρύλος και τους το “έκοψε” κι αυτό!

Τι απομένει λοιπόν;

Το πρωτάθλημα ανδρών στο βόλει που τόσο πολυ θέλει ο Θρύλος και που θα το κατακτήσει γιατί το αξίζει!!! Περιμένουμε λοιπόν αυτή τη φορά πιο αποφασισμένοι από ποτέ για να εδραιωθεί η παντοκρατορία του Θρύλου και να τελειώνει η ιστορία!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button