ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκτός ο Μάντζαρης, «ανεβαίνει» ο Σπανούλης

Νοκ άουτ για το επόμενο διάστημα θα μείνει ο Βαγγέλης Μάντζαρης, λόγω ενός οστικού οιδήματος που τον ταλαιπωρεί, τη στιγμή όπου ο αρχηγός του Ολυμπιακού ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς..

 

Εκτός δράσης θα μείνει για το επόμενο διάστημα ο Βαγγέλης Μάντζαρης στον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής γκαρντ καταπονείται εδώ και εβδομάδες από οστικό οίδημα σησαμοειδών αριστερού άκρου ποδός, κάτι που τον έχει αναγκάσει να αγωνίζεται συνεχώς με ενέσεις.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα, που είχαν δημιουργηθεί, αποφάσισε να προστατεύσει τον 27χρονο διεθνή γκαρντ. Γεγονός, που σημαίνει ότι θα παραμείνει για το προσεχές διάστημα εκτός παρκέ, μέχρι να καταφέρει να επανέλθει πλήρως και να τον εγκαταλείψουν οι πόνοι

Επίσης, απόντες από την προπόνηση της Κυριακής ήταν οι Γιώργος Πρίντεζης και Δημήτρης Αγραβάνης. Ο υπαρχηγός ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα ιγνυακού αριστερού γόνατος και ο δεύτερος από διάταση έξω πλαγίου συνδέσμου δεξιού γόνατος.

Άκρως ενθαρρυντικά, όμως είναι τα νέα που αφορούν την αποθεραπεία του Βασίλη Σπανούλη.

Ο αρχηγός του Θρύλου ανέβασε ακόμη περισσότερο ρυθμούς ακολουθώντας μέρος της προπόνησης κι έδειξε ότι πλέον δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατό του, αυξάνοντας σημαντικά τις πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τις ανάγκες της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με την Βαλένθια την προσχή Πέμτπη

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button