ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εδώ ο Εμενίκε, εκεί ο Εμενίκε, που πάει ο Εμενίκε;

Μπορεί να μην “ψάχνεται” ο ίδιος, όμως στην πατρίδα του την Νιγηρία, αναζητούν την επόμενη στάση του Εμανουέλ Εμενίκε δίχως να αποκλείουν το ενδεχόμενο να γυρίσει σε… γνωστά (για εμάς) εδάφη!

Συγκεκριμένα ιστοσελίδα scorenigeria.com.ng αναφέρεται τους προβληματισμούς του Νιγηριανού επιθετικού σε σχέση με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ενώ η… φαντασία του ίδιου φαίνεται να οργιάζει αν αυτά τα οποία αποκαλύπτει το ρεπορτάζ αληθεύουν!

«Μια κορυφαία πηγή από την Ελλάδα έχει αποκαλύψει ότι τώρα ο Ολυμπιακός δεν θέλει πίσω τον Εμενίκε και έτσι θα δυσκολέψει την επιστροφή του και θα τον αναγκάσει να τερματίσει το συμβόλαιό του» αναφέρει η ιστοσελίδα, ενώ ισχυρίζεται ότι ο Νιγηριανός οδηγήθηκε στην απόφαση να φύγει για την Λας Πάλμας αντιλαμβανόμενος το βαρύ κλίμα που υπήρχε γι αυτόν στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ως εδώ, το ρεπορτάζ δεν απέχει και πολύ απο την αλήθεια, αφού η κατάσταση αυτή πάνω κάτω ήταν εκείνη που επικρατούσε για τις εμφανίσεις του Νιγηριανού. Όποτε δηλαδή έπαιζε!

Το ρεπορτάζ καταλήγει με κάποιες επισημάνσεις μιας άλλης «πηγής» πιο κοντά στον Εμενίκε δίχως να την κατονομάζει! Εκεί αυτή η πηγή αναφέρει ότι ο Νιγηριανόςελπίζει να επιστρέψει την επόμενη σεζόν στη χώρα μας, “αλλά ειλικρινά δεν ξέρω πώς θα είναι ασφαλής στην Ελλάδα. Καταλαβαίνω ότι η ομάδα (ο Ολυμπιακός) θέλει να τον εμποδίσει να εξαντλήσει το συμβόλαιό  του. Αλλά νομίζω ότι αυτό δεν θα είναι εφικτό καθώς η FIFA και η ΟΥΕΦΑ θα παρακολουθούν την κατάσταση”. Τώρα, ποια κατάσταση αναφέρει αυτή η… πηγή, ο Θεός κι η ψυχή της!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button