ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εδώ κουμάντο κάνει ο Θρύλος!

Τον δικό του νόμο θα επιδιώξει να επιβάλλει ο Ολυμπιακός απέναντι στην  ΑΕΚ αναζητώντας σκορ πρόκρισης από τον πρώτο προημιτελικό (19:30 – Cosmote Sport 1).

Με την δίψα και την πίστη για πρόκρισης να ξεχειλίζει, ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην μάχη του Κυπέλλου, φιλοξενώντας την ΑΕΚ (19:30 – Cosmote Sport1)

Οι πρωταθλητές Ελλάδας προσεγγίζουν τον αποψινό πρώτο προημιτελικό ως μία ιδανική ευκαιρία να πάρουν μία ευρεία νίκη, η οποία θα τους δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης και παράλληλα θα στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, αναφορικά για το ποιος είναι το απόλυτο αφεντικό στο κυνήγι και των δύο εγχώριων τίτλων!

Με σύμμαχο τον συγκλονιστικό τους κόσμο, οι παίκτες του Όσκαρ Γκαρθία θέλουν να …. κόψουν για τα καλά τον .. βήχα των αντιπάλων τους και να αναδείξουν ένα μέρος των τρομερών τους δυνατοτήτων!

Αγωνιστικά προβλήματα, πέραν των γνωστών των τραυματιών Βαντίς Οτζίτζα Οφόε και Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν υπάρχουν, με τον τεχνικό ηγέτη των πρωταθλητών Ελλάδας Όσκαρ Γκαρθία να προεοτιμάζει ιδανικά τη ομάδα για το πρώτο σπουδαίο προημιτελικό.

Αναλυτικά την αποστολή του Θρύλου απρτίζουν οι εξής: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μιραλάς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Βρουσάι.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button