ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εγινε τίποτα στο Βόλο η τα ονειρευτήκαμε;

Δεν έχετε παράπονο.. Οι εχθροί του Ολυμπιακού δεν σταματάνε να μας εκπλήσσουν σε κάθε στιγμή. Με πολλούς και διάφορους τρόπους. Χωρίς να καταλαβαίνουν ότι απλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να δυναμώνουν και να χαλυβδώνουν την “Ερυθρόλευκη” οικογένεια.Kαι ρωτάμε..Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε για κάτι που δεν έγινε και για τον τελικό του Βόλου…σιωπή… Γράφει ο Redistas

Τι έχουμε δει μέχρι τώρα;Για ένα αναπτήρα στον Κουλιμπαλί έγιναν 20 εκπομπές,γράφτηκαν χιλιάδες άρθρα , απαιτώντας την τιμωρία του Ολυμπιακού.

Χιλιάδες άρθρα για τη διαιτησία από “αντικειμενικούς” που κατάφεραν να επηρεάσουν τόσο, ούτως ώστε ο Ολυμπιακός να μην παίρνει πέναλτι ούτε με αίτηση έχοντας  μόλις δύο φέτος, ενώ έπρεπε να του δοθούν άλλα 8 καθαρά.

Βγαίνει ο Ιβάν Σαββίδης και λέει “θα φτιάξουμε τη διαιτησία παρέα με τον Μελισσανίδη και μετά  την ήττα από τον ΠΑΟΚ ΕΥΘΕΩΣ καταφέρεται εναντίον του διαιτητή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό απειλώντας ότι θα τον “τελειώσει”.

Τιμώρησαν τον Ολυμπιακό για 3 αγωνιστικές επειδή κάποιοι παίκτες του Πλατανιά  “θυμήθηκαν” ότι  δέχτηκαν επίθεση  μετά από ένα μήνα. Την ίδια ώρα στο διαδίκτυο κυκλοφορούν φωτογραφίες του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ,Πουρλιοτόπουλου, με τον Καρυπίδη παίκτη του Πλατανιά, πρώην του ΠΑΟΚ και βασικό μάρτυρα κατηγορίας του Ολυμπιακού.

Κορυφαίος υπουργός κάνει άσεμνες χειρονομίες, προκαλώντας τον κόσμο ,με τις οποίες δεν ασχολείται άνθρωπος και τιμωρείται η ομάδα του Ολυμπιακού στο Πόλο.

Την ίδια ώρα, με όσα έχουν γίνει στον τελικό-ντροπή του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ουδείς ασχολείται. Με μαχαιρώματα, ανείπωτο ξύλο  και γεγονότα που μόνο θλίψη προκαλούν να δούμε πόσο ακόμα θα περιμένουμε να δούμε πόσο και πως θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι..Πόσο χάιδεμα δλδ ακόμα θα πέσει.

Αν ήταν όμως ο Ολυμπιακός δεν φαντάζεστε τι θα είχε γίνει…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button