ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εβδομάδα σκληρής δουλειάς

202901

 

Επίπονη κι εξοντωτική αναμένεται να είναι για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού η εβδομάδα που ξεκινάει, το τέλος της οποίας θα τους βρει επί βελγικού εδάφους.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τις βάσεις για τη δημιουργία ενός πανίσχυρου συνόλου, το οποίο θα πληροί όλες τις προδιοαγραφές να παρουσιαστεί πανέτοιμο εν όψει των επερχόμενων προκριματικών του Champions League βάζουν στον Ολυμπιακό.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ και οι άμεσοι συνεργάτες του μετά το διήμερο ρεπό του σαββατοκύριακου έχπουν καταρτίσει το δικό τους πρόγραμμα, το οποίο αναμένετια να είναι ιδιαίτερα κοπιαστικό για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπειτα από ένα εξοντωτικό δεκαήμερο στο Λάνγκενφελντ, όπου πραγμαοτποίησαν το πρώτο τους βασικό στάδιο προετοιμαζίας βάζουν πλώρη για νέο ..κύκλο επίπονων προπονήσεων

Μεσοβδόμαδα έχει προγραμματιστεί η μετάβαση στο Βέλγιο για το δεύτερο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Εκεί, όπου οι πρωταθλητές Ελλάδας θα δώσουν μια σειρά δυνατών φιλικών αναμετρήσεων, όπου η τενχική ηγεσία ενδέχεται να δοκιμάσει τπολλά σχήματα, αλλά και να εξάγει τα τελικά του συμπεράσματα όσον αφορά τη διαμόρφωση του ρόστερ, που θα κληθεί να διαβεί την …αγωνιστική ανηφόρα της νέας σεζόν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button