ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Είχαν να… “αναλύσουν” το Κονγκό – Ζιμπάμπουε;

Απαπα… Μη γράψουν κάτι για τον Ολυμπιακό και τους κάνουν “ντα”. Μη γράψουν κάτι και τους πουν οτι “κλείνουν το ματι” στον Ολυμπιακό! Θα πάθουν τίποτα έτσι και γράψουν ότι η νταμπλούχος ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού πήρε μία τεράστια, μία ιστορική πρόκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τους ομίλους της Euroleague γυναικών.

Το γεγονός αυτό, παρότι πρόκειται για μεγάλη επιτυχία ελληνικής ομάδας, παρότι η σημαία της Ελλάδας θα σηκώνεται κάθε φορά που ο Ολυμπιακός θα παίζει σε αυτή τη διοργάνωση στη Γλυφάδα, δεν φάνηκε να “συγκινεί” μερικά “αντικειμενικά” σάιτ τα οποία όμως είχαν “συγκινηθεί” με την ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι και έκαναν λόγο για Γολγοθάδες στην Πολωνία.

Όλοι εκείνοι που ανησυχούσαν στο πρώτο παιχνίδι δεν τους είδαμε να αναφέρουν κάτι για τον χθεσινό θρίαμβο. Άντε “χαριστικά” για να μην είχαμε να λέγαμε να βάλανε δυο τρεις αράδες. Μη χαλάσει και η ροή τους καθώς υπήρχε το τρομερό παιχνίδι για το κύπελλο εθνών Αφρικής ανάμεσα σε Κονγκό και Ζιμπάμπουε που έπρεπε να κάνουν μια προαναγγελία και να αναλύσουν τις καταστάσεις των δύο ομάδων…..

Απλά για γέλια!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button