ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια»

Στους τομείς που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην 12η συνεχόμενη νίκη αναφέρθηκε ο Φερνάντο Μπενίτεθ. 

 

Ο Ολυμπιακός συνέχισε ακάθεκτος την ξέφρενη και απόλυτη κούρσα του προς την κατάκτηης του τίτλου επικρατώντας εύκολα με 3-0 του Παμβοχαϊκού στο κλειστό του Ρέντη

Η συνολική εικόνα άφησε ευχαριστημένο τον τενχικό Φεδρνάντο Μπενίτεθ, ο οποίςο δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής: «Ξέραμε ότι ο Παμβοχαϊκός άλλαξε κάποιους παίκτες και δεν θα ήταν ίδιο το παιχνίδι σε σχέση με του πρώτου γύρου. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι σήμερα. Εμείς τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε φορτώσει προπόνηση και αυτό φαίνεται γιατί δεν έχουμε φρεσκάδα. Αυτός είναι όμως ο προγραμματισμός μας. Ο Παμβοχαϊκός σήμερα έπαιξε δυνατά, στο δεύτερο σετ του επιτρέψαμε να επιστρέψει στο παιχνίδι, ενώ θα μπορούσαμε να το έχουμε τελειώσει νωρίτερα το σετ. Είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια και πήραμε μια ακόμα νίκη».

Οϊβάνεν: «Με δυνατά σερβίς κάναμε σερί»

Ο Μίκο Oϊβάνεν δήλωσε με τη σειρά του: «Δεν ήταν τόσο εύκολη νίκη. Ο αντίπαλος έχει νέους παίκτες και έπαιξε καλύτερα από την προηγούμενη αναμέτρηση. Στο δεύτερο σετ θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει νωρίτερα το σετ αλλά επιτρέψαμε στον αντίπαλο να επιστρέψει. Με δυνατό σερβίς κάναμε κάποια επιθετικά σερί και αυτό ήταν που έκρινε το παιχνίδι».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button