ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Είχαμε την εμπειρία και την ικανότητα»


Στους τομείς που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του νταμπλ αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Σανίκης.

Στον τομέα της εμπειρίας που έχει η ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και στην διαχείριση της δύσκολης κατάστασης μετά το 2-0 της ΑΕΚ στάθηκε ο αθλητής του Ολυμπιακού Γρηγόρης Σανίκης

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Όπως είπα και σε προηγούμενες αναφορές αυτό που δίνει μεγαλύτερη «γλύκα» στην κατάκτηση του τροπαίου είναι η ανατροπή. Βέβαια, για την δική μας ηλικία είναι επικίνδυνες αυτές οι ανατροπές από 2-0, 3-2. Παρόλ’ αυτά δίκαια το κατακτήσαμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι όλη τη χρονιά, κατακτήσαμε την πρώτη θέση , πήραμε το κύπελλο. Από εκεί και μετά λόγω κάποιων συγκυριών βγήκαμε εκτός ρυθμού αλλά είχαμε την εμπειρία και την ικανότητα να το διαχειριστούμε και να κάνουμε αυτήν την ανατροπή απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Τις αξίζουν συγχαρητήρια και αυτό δίνει και μεγαλύτερη αξία στη δική μας νίκη. Εξίσου και στο κύπελλο κερδίσαμε μια δυνατή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί το επίπεδο ανεβαίνει αφού μπήκαν οι μεγάλες ομάδες και αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει.

Για τη διακύμανση του παιχνιδιού: «Αυτό δεν είναι τυχαίο γιατί και οι δύο ομάδες είναι πάρα πολύ καλές. Μην ξαχνάμε ότι η ΑΕΚ έφτασε στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ. Από εκεί και πέρα εμείς θεωρώ ότι ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι. Εϊμαστε πιο έμπειρη ομάδα και διαχειριστήκαμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και βγήκαμε μπροστά».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button