ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα»

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνολική εμφάνιση των παικτών του κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Φερνάντο Μπενίτεθ.

 

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού την αναμέτρησή της κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης κι έφτασε με εμφατικό τρόπο στην δεύτερη νίκη της στο νέο πρωτάθλημα, όπως μαρυράει το τελικό 3-0.

Η συνολική εικόνα των «ερυθρόλευκων» ήταν άκρως ενθαρρυντική για τη συνέχεια, γεγονός το οποίο προκάλεσε τον ενθουσιασμό του προπονητή των Πειραιωτών Φερνάντο Μπενίτεθ, οοποίος με τη σειρά του στάθηκε στον υψηλό βαθμό αγωνιστικής τους ετοιμότητας:

«Το πρώτο παιχνίδι της φετινής σεζόν στην έδρα μας, πιστεύω ότι παίξαμε καλά το παιχνίδι ήταν κάτω από τον έλεγχό μας, η επίθεσή μας ήταν εξαιρετική σε όλη τη διάρκεια, είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά και έτσι θα πρέπει να πορευτούμε και στη διάρκεια της σεζόν, όπως και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Ράουβερντινκ: «Ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι»

Ο ακραίος του Ολυμπιακού, Γερούν Ράουβερντινκ από την πλευρά του δήλωσε τα εξής

«Ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι στην εμφάνισή μας ως ομάδα, και συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα και να είμαστε πάντα έτοιμοι ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, κάτι το οποίο σήμερα ήταν αρκετό. Ναι πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ καλό ματς. Ωστόσο κάναμε κάποια λάθη από πλευράς μας αλλά πιστεύω ότι παίξαμε καλά».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button