ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Είχαμε πολυφωνία στην επίθεση και καλές συνεργασίες»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού, και την εξαιρετική εμφάνιση των παικτών του παρουσιάστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη ισχύος απέναντι στο Ρέθυμνο παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ, γεγονός το οποίο πιστοποίησε την διαρκή αγωνιστική άνοδο και φορμάρισμα που διανύει τις τελευταίες εβδομάδες

Το επιβλητικό 86-66 επί της κρητικής ομάδας το οποίο συνοδεύτηκε από πολύ καλή απόδοση, άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος δήλωσε τα εξής

«Ημασταν συγκεντρωμένοι και το ματς πήγε όπως το σχεδιάσαμε. Ελέγξαμε τον αγώνα με την καλή μας άμυνα, από την αρχή μέχρι το τέλος. Είχαμε πολυφωνία στην επίθεση, είχαμε καλές συνεργασίες, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Είδαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, με έξτρα πάσα και προσπάθειες από έξω προς τα μέσα και το αντίθετο. Παίξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ. Οσο προχωράει ο καιρός πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, καθώς φτάνουμε στους κρίσιμους μήνες. Εχουμε ακόμα πολλά περιθώρια για να βελτιωθούμε. Μας ενδιαφέρουν και οι δύο στόχοι στους οποίους είμαστε μέσα. Τώρα πλέον έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και πρέπει να ετοιμαζόμαστε γι’ αυτή την αναμέτρηση».

Για τους Μπόμπι Μπράουν και Κιμ Τιλί σχολίασε : «Ανεβαίνουν και αυτοί και μπορούν να βελτιωθούν, όπως και όλη η ομάδα. Ολοι βγήκαν μπροστά σήμερα, σε άμυνα και επίθεση. Είχαμε πολύ καλή αλληλοκάλυψη. Το Ρέθυμνο είναι πολύ αθλητική ομάδα και αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Νομίζω ότι ο τρόπος παιχνιδιού μας τους έβγαλε εκτός ρυθμού. Είμαι σίγουρος ωστόσο ότι μπορούμε να αποδώσουμε ακόμα καλύτερα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button