ΜΠΑΣΚΕΤ

«Είχαμε ένα Βασίλη βγαλμένο από τα παιχνίδια στο Μαρούσι!»

 

Αποθεωτικά σχόλια για τον αρχηγό του Ολυμπιακού Βασίλη Σπανούλη αφιέρωσε ο Κώστας Παπανικολάου. 

Ο διεθνής φόργουορντ των Πειραιωτών υποκλίθηκε στην αξία και τις ηγετικές ικανότητρς του αρχηγού του Ολυμπιακού λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης εμ την Βαλένθια

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για εμάς ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Θέλαμε να δείξουμε αντίδραση. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα και είχαμε ένα Βασίλη βγαλμένο από τα παιχνίδια στο Μαρούσι. Είχε τρομερή ενέργεια και απέδειξε γιατί κανείς δεν μπορεί να πει κουβέντα για αυτόν και βλέπουμε όλη αυτή τη δουλειά που κάνει στις προπονήσεις».

Για το πόσο επηρέασε η απώλεια του Κυπέλλου: «Θεωρώ ότι τέτοιες στιγμές μένουν. Όταν κρίνεται ένας τίτλος και έχεις κάνει κακή εμφάνιση και έχεις χάσει τον τίτλο θες να αντιδράσεις. Αυτά ίσως να επηρέασαν την ομάδα σε κάποια κομμάτια. Είναι πράγματα που θέλουν το χρόνο τους για να ξεπεραστούν. Μια ήττα θα μπορούσε να στοιχίσει πολλά για τη συνέχεια».

Για το παιχνίδι με τη Βαλένθια: «Νομίζω είναι λάθος να επιτρέπουμε σε κάποια ομάδα όταν παίζεις στην έδρα σου, να δίνεις το δικαίωμα σε κάθε αντίπαλο και να σκοράρει σε ένα δεκάλεπτο 28 πόντους και 10 πόντους στον αιφνιδιασμό. Είναι ανεπίτρεπτο. Είναι θέμα συγκέντρωσης και αυτό μπορεί να σου στοιχίσει σε παιχνίδια που κρίνουν τίτλο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να ελαχιστοποιήσουμε τις καταστάσεις αυτές. Στο τέλος μιλάει η εμπειρία και η ποιότητα. Έχουμε παιδιά να πάρουν μεγάλα σουτ και να βγάλουν play».

Για την ένταξη του Μπόμπι Μπράουν: «Όλη η Ευρώπη κάνει προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της. Η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός. Αυτό δείχνει τη θέληση των ομάδων να γίνουν πιο ανταγωνιστικές. Ο Μπράουν θα μας βοηθήσει στο σκοράρισμα και στο ένας εναντίον ενός που δεν το έχουμε πολύ φέτος. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε αυτόν και αυτός να βοηθήσει εμάς στην τελική ευθεία».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button