ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Είναι μια κλήρωση ισορροπημένη»

Την άποψή του για το αποτέλεσμα της κλήρωσης στο Eurocup  εξέφρασε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού και πλέον ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Μίσσας.

 

 

Με πολλές φιλοδοξίες και υψηλές βλέψεις για το παραπάνω βήμα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα ριχτεί από τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Eurocup η νταμπλούχος ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού

Τα κορίτσια του Θρύλου έχοντας ως παρακαταθήκη μία πρώτη εμπειρία από την περυσινή τους παρθενική παρουσία, καλούνται να παλέψουν με φόντο το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Με αφορμή το αποτέλεσμα της κλήρωσης της περασμένης Τρίτης, που βρήκε τις «ερυθρόλευκες» αντιμέτωπες των Γκορζόβ, ΤΤΤ Ρίγα και Μπεσίκτας, ο τεχνικός διευθυντής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ και πλέον ομοσπονδιακός προπονητής  Κώστας Μίσσας, σχολίασε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη την κλήρωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια κλήρωση που μπορώ να τη χαρακτηρίσω ισορροπημένη σε πρώτη φάση.  Ούτε πολύ εύκολη ούτε πολύ δύσκολη.

Η Μπεσίκτας δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ της και πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα κινηθεί στην ίδια λογική με πέρσι. Αναμφίβολα είναι μια δυνατή και σκληρή ομάδα.

Η Ρίγα είναι μια ομάδα η οποία βρίσκεται σε μια αντιστοιχία με εμάς που διαθέτει διεθνείς αθλήτριες ως βασικό κορμό. Η τρίτη κατά σειρά ομάδα του ομίλου μας, η Γκορζόβ είναι σκληρό σύνολο αλλά όχι κάτι που μπορεί να μας φοβίσει.

Ωστόσο στην παρούσα φάση δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα τα ρόστερ των αντιπάλων μας και μόλις συμπληρωθούν θα έχουν την απαιτούμενη πληροφόρηση για να σχηματίσουμε πληρέστερε άποψη. Αυτό που έχει σημασία είναι η δική μας λογική και προετοιμασία ενόψει των αγώνων που θα δώσουμε στη διοργάνωση του EuroCup».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button