ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Είναι μεγάλος προπονητής!»

125426

Το εγκώμιο του Πάουλο Μπέντο έπλεξε ο συντάκτης της «A’ Bola» Μιγκέλ Κορέια, τονίζοντας ότι έχει όλα τα φόντα να κάνει σπουδαία καριέρα στον Ολυμπιακό.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το γεγονός ότι ο Πάουλο Μπέντο έχει κερδίσει τον σεβασμό και την αναγνώριση σύσσωμου του ποοσφαιρόκοσμου της Πορτογαλίας, έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ένας εκ των συντακτών της «A’ Bola».

Για τον Μιγκέλ Κορέια, ο λόγος, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «ΣΠΟΡ FM» αναφέρθηκε με άκρως κολακευτικά σχόλια γοια τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού κι άλλοτε εκλέκτορας της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας

«Είναι ένας καλός προπονητής. Άρχισε στα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ και σιγά-σιγά ανέβηκε μαθαίνοντας πράγματα. Του αρέσει να παίζει 4-4-2 και να δουλεύει με τους μικρούς σε ηλικία παίκτες. Ο Ολυμπιακός όμως έχει ανάγκη από άμεσα αποτελέσματα, με πρώτο στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Πιστεύω πως θα βοηθήσει την ομάδα και θα μάθει γρήγορα τους παίκτες και τι χρειάζεται. Είναι πολύ εργατικός. Έχει όλα τα στοιχεία για να πετύχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να τον αγαπήσουν οι φίλαθλοι».

Όσο για το αν η φιλοσοφία του είναι επιθετική είπε: «Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και όλων των ομάδων θέλουν οι ομάδες τους να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και ο Πάουλο Μπέντο αν μπορεί θα το κάνει, όμως όλα κρίνονται από τα αποτελέσματα».

Για την προσαρμογή του Μπέντο στην Ελλάδα ανέφερε: «Είναι μεγάλος προπονητής, είναι η δεύτερη φορά που θα εργαστεί στο εξωτερικό μετά την Κρουζέιρο. Πρέπει να έχει ήδη μιλήσει με τον Μάρκο Σίλβα και δεν πιστεύω πως θα έχει πρόβλημα. Στην Κρουζέιρο δεν είχε τύχη, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρει στον Ολυμπιακό».

Σχετικά με την απόλυσή του από την Αλβανία τόνισε: «Είχε καλή παρουσία, αλλά μετά την ήττα στο πρώτο ματς των προκριματικών απολύθηκε. Ήταν λίγο άδικο».

Τέλος, αναφορικά με τη μεταγραφή του Αντρέ Μάρτινς είπε: «Πάει πολύ καλά μέχρι τώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παίζει σαν οκτάρι, του αρέσει να παίρνει την μπάλα και να τη βγάζει μπροστά, αλλά είναι καλός και ανασταλτικά. Πρώτα απ’ όλα θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Ο Πάουλο Μπέντο τον γνωρίζει καλά και μπορεί να τον αξιοποιήσει. Ο Αντρέ Μάρτινς είναι σε ρυθμό, δεν θα αρχίσει από το μηδέν και όταν ένας παίκτης είναι καλός μπορεί να παίξει αμέσως».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button