ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Είναι δυνατός και θα τα καταφέρει

Μεγάλος άτυχος του αγώνα της Κ-20 απέναντι στην Λίβερπουλ στην Ελβετία ήταν ο Πάρης Ντουμάνης. Ο 17χρονος άσσος του Ολυμπιακού και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει στην ακαδημία του ο πρωταθλητής Ελλάδος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και χειρουργήθηκε με επιτυχία στο Metropolitan την περασμένη Τρίτη.

Ο νεαρός εξτρέμ που έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία με την πρώτη ομάδα κατά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ θα επιστρέψει στις προπονήσεις το 2018 για να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον Θρύλο.

Όλη η ερυθρόλευκη οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό του και του μετέφερε τις ευχές της, ειδικά ο Βασίλης Βούζας, οι συμπαίκτες του, ο διευθυντής της Ακαδημίας Κυριάκος Καραταϊδης και μάλιστα ο Πάρης είχε και επίσκεψη από τον τεχνικό της Κ16 Δημήτρη Μαυρογενίδη.

Δυστυχώς, μπορεί ο Πάρης να βίωσε με τον πιο άσχημο τρόπο και σε πολύ νεαρή ηλικία τις ατυχίες και τις κακοτοπιές που έχει η καριέρα ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή, αλλά είναι βέβαιο ότι πρόκειται για έναν μεγάλο μαχητή που θα τα καταφέρει πολύ συντομα να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους και να ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη.

Κι εμείς από το Redaroume του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά, σιδερένιος και πολύ πολύ γρήγορα να επιστρέψει στις προπονήσεις του. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τα “διαμάντια” που είναι προϊόν εξαιρετικής δουλειάς πολλών ετών στην Ακαδημία και ο Πάρης είναι ένας από αυτούς.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button