ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Είμαστε συγκεντρωμένοι στον ημιτελικό »

Απόλυτη προσήλωση από τους παίκτες του ζήτησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Φερνάντο Μπενίτεθ, ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ.

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η συνέντευξη Τύπου του Φάιναλ Φορ Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» που θα διεξαχθεί στη Σύρο. Από πλευράς Ολυμπιακού το παρών έδωσαν ο προπονητής της ομάδας Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ και ο αρχηγός Κώστας Χριστοφιδέλης οι οποίοι αναφέρθηκαν στη διοργάνωση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ στην τοποθέτησή του ανέφερε τα εξής: «Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή του Φοίνικα για τα συγχαρητήρια που προκριθήκαμε στον τελικό του Challenge Cup. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι παίζουμε στον τελικό του Challenge Cup αλλά πρώτα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το Λιγκ Καπ. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι και έχουμε στόχο να προκριθούμε στον τελικό. Η ομάδα ξεκίνησε τη σεζόν, προχώρησε βήμα και προετοιμάστηκε για αυτές τις καταστάσεις και οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε τον πρώτο τίτλο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Χριστοφιδέλης: «Τον καλύτερό μας εαυτό»

O αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης στην τοποθέτησή του επεσήμανε τα εξής: «Να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ την Περιφέρεια για ακόμα μία φορά και τον κόσμο για τη στήριξή του. Είμαι σίγουρος ότι η μεγάλη αυτή διοργάνωση θα είναι όπως πρέπει, όπως κάθε φορά. Όσον αφορά στην ομάδα μου, ξεκινάμε μία περίοδο, μέχρι και το τέλος της σεζόν, που θα κρίνει πάρα πολλά. Έχουμε δουλέψει όλη τη χρονιά για αυτό. Αύριο θα δώσουμε τον καλύτερό μας ευατό για να ξεκινήσουμε με την κατάκτηση του League Cup, και με καλή ψυχολογία να πάμε και στους επόμενους στόχους που είναι πολύ σημαντικοί για εμάς».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button