ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Είμαστε σε καλό δρόμο»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα και την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Κηφισιά εμφανίστηκε ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Ο Ολυμπιακός στο δυνατό φιλικό απέναντι στην Κηφισιά ανέδειξε πολλές από τις αρετές που τον χαρακτηρίζουν, προκαλώντας την ευχαρίστηση του τεχνικού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά ότι οι παίκτες του βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο για την εποχή:

«Σε γενικές γραμμές από τον τρόπο με τον οποίο έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος. Είμαστε σε καλό δρόμο ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ωστόσο σίγουρα χρειαζόμαστε ακόμα ορισμένες εβδομάδες για να είμαστε στο 100%. Όμως σίγουρα βρισκόμαστε στο επίπεδο που απαιτείται για να ξεκινήσουμε καλά τη σεζόν. Όσον αφορά το σημερινό φιλικό, ξεκινήσαμε λίγο χαλαρά και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να προηγηθεί. Στη συνέχεια, βήμα βήμα σταθήκαμε καλύτερα στον αγώνα, βελτιώσαμε την απόδοσή μας. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να δουλεύουμε για να χτίσουμε το χαρακτήρα μας»

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button