ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Είμαστε Ολυμπιακός και θα πάμε να κερδίσουμε!»

Το σύνθημα για πρόκριση επί της Μπεσίκτας στον επαναληπτικό της Κωνσταντινούπολης έδωσε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

 

Την ακλόνητη πίστη του στις δυνατότητες, αλλά και την αίγλη του Ολυμπιακού, εξέφρασε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Ιρανός επιθετικός, ο οποίος είχε πολύ καλή απόδοση απέναντι στην Μπεσίκτα ςκαι μάλιστα ήταν ο δημιουργός του τέρματος, που πέτυχε ο Εστέμπαν Καμπιάσο με καρφωτή κεφαλιά και με το οποίο ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα στο σκορ, εξέφρασε την ακλόητη πίστη του για πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League  στον επαναληπτικό του «Vodafone Arena»

«Καταρχήν θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστών στους φιλάθλους μας, οι οποίοι ήταν φανταστικοί. Δημιούργησαν μια πολύ καλή ατμόσφαιρα και μας στήριξαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ξεκινήσαμε καλά, προηγηθήκαμε και στο πρώτο ημίχρονο δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό μας. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο.  Στο δεύτερο δεχθήκαμε το γκολ και μετά χάσαμε τον προσανατολισμό μας. Περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε ο Ολυμπιακός, μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και θέλουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα συνεχίσουμε στην επόμενη φάση» ήταν το αρχικό σχόλιο του Καρίμ Ανσαριφάρντ για να προσθέσει, ερωτηθείς για την έντονη αποφασιστικότητα με την οποία μπήκε ο Ολυμπαικός στο πρώτο μέρος

«Είμαστε ο Ολυμπιακός, επομένως είναι αυτονόητο ότι πρέπει να τα δίνουμε όλα. Όταν παίζουμε με τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει πάντα να μπαίνουμε δυνατά. Να τα δίνουμε όλα. Οσο φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού θα το κάνω. Πάντα έτσι δυνατά θα μπαίνω στα παιχνίδια».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού, μετά  το 1-1 του πρώτου αγώνα: «Ολοι γνωρίζουν την Μπεσίκτας. Είναι μια μεγάλη ομάδα. Εμείς, όμως, είμαστε ο Ολυμπιακός και θα πάμε στην Τουρκία με τη σκέψη να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να κερδίσουμε και να περάσουμε εμείς στην επόμενη φάση. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας, παρά να πάμε εκεί για τη νίκη».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button