ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Είμαστε εδώ για να κατακτήσουμε το Κύπελλο!»

Το σύνθημα για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου έδωσαν οι Σλόμπονταν Μπόσκαν και Ντίμα Φιλίποφ.

 

Την ξεκάθαρη πρόθεση του Ολυμπιακού να εξαντλήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη διαδοχική σεζόν, εξέφρασαν οι Σλόμπονταν Μπόσκαν και Ντίμα Φιλίποφ στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου που πραγμαοτποιήθηκε για τις ανάγκες του Final-4  του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί το προσεχές διήμερο στην Θεσσαλονίκη.

Ο Σέρβος τεχνικός, αλλά και ο διεθνής πασαδόρος του Ολυμπιακού, αφού εξέφρασαν την ευχή να γίνουν όμορφα παιχνίδια κα μέσα από αυτά το άθλημα να κερδίσει ακόμη περισσότερους φίλους, στην συνέχεια εξέφρασαν τη επιθυμία τους να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο, το οποίο θα είναι το δεύτερο φέτος για τους «ερυθρόλευκους». Μετά από αυτό του Λιγκ Καπ

Αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν ανέφερε:

«Είμαι χαρούμενος ως προπονητής του Ολυμπιακού που συμμετέχω σε αυτό το Final Four στην Θεσσαλονίκη. Παίζουμε με τον ΠΑΟΚ, θα είναι ενδιαφέρον ματς για τον κόσμο και για εμάς ένα σκληρό παιχνίδι με καλούς πόντους. Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, οι παίκτες γνωρίζουν ότι εδώ που έχουμε φτάσει, το τι κάναμε στο παρελθόν δεν μετράει. Από εδώ και πέρα θα μετρήσει τι θα κάνουμε. Εύχομαι και εσείς σαν θεατές να απολαύσετε το παιχνίδι που θα κάνουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Καλή τύχη και στις τέσσερις ομάδες».

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Ολυμπιακού και πασαδόρος της ομάδας, Ντίμα Φιλίποφ, τόνισε στις δηλώσεις του:  «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά για να κάνουν την διοργάνωση εδώ στην Θεσσαλονίκη. Θα είναι μια γιορτή του βόλεϊ. Είμαι σίγουρος ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο από μικρά παιδιά και σχόλες ακαδημιών,  το χρειάζεται τον κόσμο για να πάει μπροστά το ελληνικό βόλεϊ.

Οι στόχοι του Ολυμπιακού ξέρουμε ποιοι είναι. Είμαστε εδώ για να κατακτήσουμε το κύπελλο. Πρέπει να κερδίσουμε τα δυο παιχνίδια. Έχουμε απέναντι μας τον ΠΑΟΚ που έχει καλή ομάδα με καλό προπονητή, γνωριζόμαστε όπως και αυτοί μας ξέρουν. Θα είναι πραγματικό ντέρμπι. Καλή τύχη σε όλους.

Θα είναι δύσκολο παιχνίδια και για τους δυο, είναι ένα ματς νοκ-άουτ. Παίζουν πολλά ρόλο. Ο ΠΑΟΚ είναι έμπειρη ομάδα με δυνατούς παίκτες. Θα παίξουν πολλά στοιχεία ρόλο».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button