ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Είμαστε ακόμη στο παιχνίδι”

Σαν να προετοιμάζονται για επίσημο παιχνίδι παρά την διακοπή του πρωταθλήματος ξεκαθάρισε πως θέλει να βλέπει τους ποδοσφαιριστές του ο Όσκαρ Γκαρθία σε ομιλία που είχε μαζί τους. Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει διακοπεί αλλά ο Καταλανός τεχνικός θέλει πάρα πολύ να μην πέσει καθόλου ο ρυθμός, αφού όπως θεωρεί και ο ίδιος, η ομάδα είναι μέσα στο στόχο της, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Δεν θα αλλάξουμε τις προπονήσεις. Θα γίνουν λίγο πιο δυνατές, αλλά καθημερινά θα δουλεύουμε σαν να ετοιμάζουμε την ομάδα για παιχνίδι. Θα μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο, γιατί πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι όταν ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής.

Η απόφασή του αυτή, μάλιστα, έχει άμεση σχέση με τα όσα συζητιούνται στο Ρέντη αυτές τις ημέρες διότι με πέντε παιχνίδια να απομένουν έως το φινάλε, τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί ανάλογα και με το αποτέλεσμα των δικαστικών αποφάσεων…

«Το πρωτάθλημα έχει πολλά παιχνίδια ακόμη. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να το κατακτήσουμε», ήταν τα λόγια του Γκαρθία, για να συμπληρώσει: «Είμαστε ακόμη στο παιχνίδι, αλλά όταν ξεκινήσουν πάλι τα ματς, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να δείξουμε τον καλό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο. Θέλω από όλους να δουλεύετε καλά κάθε μέρα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button