ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Είμαστε έτοιμοι!»

1360793

Στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας που βρίσκεται ο Ολυμπιακός ενόψει των προσεχων ημιτελικών πλέι – οφ κόντρα στην ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Σε όλα τα στοιχεία εκείνα, που θα δώσουν αέρα νικητή στον Ολυμπιακό στους επερχόμενους ημιτελικούς κόντρα στην ΑΕΚ εστίασε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο 22χρονος διεθνής φόργουορντ των πρωταθλητών Ελλάδας, γράφοντας στο προσωπικό blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι άπαντες στον Θρύλο βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας για το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζονται για την πρόκριση στους τελικούς της Α1:

Αναλυτικά:

«Φίλες και φίλοι μου καλησπέρα,
Ελπίζω όλοι να είστε καλά και τις ημέρες που προηγήθηκαν να τις περάσατε με αγαπημένους σας ανθρώπους. Εύχομαι να ξεφύγατε λίγο από τη σκληρή καθημερινότητα και να κάνατε πράγματα που επιθυμούσατε. Για εμάς, οι μέρες αυτές δεν διέφεραν μιας και τις περάσαμε όλες στο γήπεδο. Δεν παραπονιέμαι, μιας και αυτό που κάνουμε το λατρεύουμε, οπότε είναι χαρά για εμάς αυτό. Άλλωστε έχουμε μπει και στην τελική ευθεία της σεζόν και τώρα είναι για εμάς η κρισιμότερη στιγμή της χρονιάς.

Παλεύαμε όλο τον χρόνο για να φτάσουμε ως εδώ και πλέον δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο. Προσωπικά, έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου και είμαι πλέον με την ομάδα ενώ είναι πάρα πολύ σημαντικό πως και ο Γιώργος είναι πλέον μαζί μας και δουλεύουμε όλοι μαζί για τα πολύ κρίσιμα και δύσκολα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα και μας δυσκόλεψε αφάνταστα σε όλα τα ματς που δώσαμε φέτος. Περιμένουμε λοιπόν μια πάρα πολύ δύσκολη σειρά. Η ΑΕΚ έδειξε να έχει άγχος και πίεση απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά πλέον θα παίξουν πολύ καλύτερα, είμαι 100% σίγουρος γι’ αυτό. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για μια φοβερά δύσκολη σειρά. Σε τέτοιες σειρές αγώνων, το «κλειδί» είναι τα αντιμετωπίζεις κάθε ματς ξεχωριστά και να ξεχνάς ό,τι έχει γίνει στην προηγούμενη αναμέτρηση μιας και κάθε παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό με το προηγούμενο ή το επόμενο. Τα ματς είναι συνεχόμενα, οπότε θέλει καλή προετοιμασία, αλλά και καλή μετάβαση από το ένα ματς στο άλλο.

Είμαστε έτοιμοι και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό των play off.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button