ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Είμαι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό!»

Το προχωρημένο των συζητήσεών του με τους «ερυθρόλευκους» παραδέχθηκε ο Καμερουνέζος μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

Το όνομα του Πιέρ Κουντέ «παίζει» όλο και πιο δυνατά για τον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες

Ο 23χρονος Καμερουνέζος μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης μιλώντας στην ιστοσελίδα sport24.gr ήταν ξεκάθαρος. Τα είπε όλα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πώς «Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό, είναι μια γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα».

Ο Πιέρ Κουντέ υπογράμμισε χαρακτηριστικά πώς «Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Μου μετέφερε ο ατζέντης μου το ισχυρό ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας. Η αλήθεια είναι ότι είχα προτάσεις κι από άλλες ομάδες. Από την Ισπανία, τη Γερμανία.

Αλλά, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού από την πρώτη στιγμή, ήταν πολύ δυνατό. Στο τέλος της εβδομάδας περιμένω να με φωνάξουν από την Ατλέτικο για να ολοκληρωθεί. Περιμένω νέα στο τέλος της εβδομάδας».

Στη συνέχεια ο Κουντέ τόνισε τα εξής: «Από τη στιγμή που μπήκε ο Ολυμπιακός, ήταν η καλύτερη επιλογή από τις άλλες που είχα. Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό, είναι μια γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα» και κατέληξε: «Αν και γνωρίζω τα ονόματα του προπονητή και πολλών παικτών, δεν έχω μιλήσει ακόμη. Είμαι σε διακοπές και περιμένω να με φωνάξει η Ατλέτικο για τις τελικές διαπραγματεύσεις».

TAGS

Σχετικά Άρθρα

Back to top button