Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Είδε Νέους ο Μπέντο

images

Στις εξέδρες του γηπέδου του Ρέντη βρέθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού και παρακολούθησε μαζί με τους Καρεμπε και Μοντέστο την άνετη νίκη της Κ-20 επί της Βέροιας.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το έντονο ενδιαφέρον του για την πρόοδο των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, αλλά και την παραγωγική διαδικασία ανάδειξης παικτών αποδεικνύει περίτρανα και σε κάθε περίπτωση ο Πάουλο Μπέντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου έδωσε το παρόν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το μεσημέρι της Κυριακής όπου μαζί με τον αθλητικό διευθυντή Φρανσουά Μοντέστο και τον υπεύθυνο  στρατηγικής και διεθνών σχέσεων  Κριστιάν Καρεμπε΄παρακολούθησε την αναμέτρηση της Κ-20 του Θρύλου κόντρα στην Βέροια για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Νέων.

Ο Πάουλο Μπέντο παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών του Βασίλη Βούζα, ενώ συχνά – πυκνά φροντίζει να ενημερώνετια για την πρόοδο των παικτών των ακαδημιών.

Άλλωστε, τα παραδείγματα με τους Παναγιώτη Ρέτσο, Γιώργο Μανθάτη και Θανάση Ανδρούτσο και κυρίως ο τρόπος με τους οποίους τους διαχειρίζεται ο Πορτογάλος τεχνικός είναι πολύ νωπά.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button