ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δώρο Θεού είναι ο Τάκης για τον Ολυμπιακό!

Ανακοινώθηκε το πρωί, μίλησε το απόγευμα και ήδη η ψυχολογία στις τάξεις του κόσμου βρίσκεται στα ύψη. Γιατί αυτός είναι ο Τάκης Λεμονής. Αυτός είναι ένας από εμάς κι αυτόν αγαπάμε. Απομένει και κάτι ακόμη!

ΓΡΑΦΕΙ Ο REDISTAS

Το άκουσμα της απόκτησης του Τάκαρου ήρθε σαν η πιο γλυκιά μουσική στα αυτιά των Ολυμπιακών! Το 85% του κόσμου αυτόν ήθελε, αυτόν γούσταρε γιατί τον πιστεύει και γιατί ξέρει πως έιναι ένας από εμάς!

Δεν περιμέναμε τις απογευματινές του “παρθενικές” δηλώσεις μετά την προπόνηση στου Ρέντη για να το διαπιστώσουμε, αλλά φρόντισε να μας δώσει ακόμα ένα δείγμα της μεγάλης του Ολυμπιακής τρέλας και του πόσο απλά με δυο κουβέντες μπορεί να εκφράσει τον φίλαθλο του Ολυμπιακού.

“Υπάρχει κάτι που με έχει τσαντίσει” είπε! Βεβαίως και μας έχει τσαντίσει όλους μας, Τάκαρε, διότι συμφωνούμε με αυτό που είπες πως ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίζει και στην προπόνηση. “Αυτό το κάτι θέλω να τσαντίσει και τους παίκτες μου”. Σε αυτό είμαστε βέβαιοι ότι θα φροντίσει να τους μεταφέρει ο ίδιος την “τσαντίλα” του και στους παίκτες, όπως είχε κάνει και το 2008 μετά από εκείνο το 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό, όταν οι αντίπαλοι μιλούσαν για “πλασματικά σκορ” για κάτι “1-5” και για τα σχετικά!

Η απάντησή του τότε ήταν το 4-0 στο Κύπελλο τρεις μέρες μετά, η οποία αποστόμωσε όλους.

Η κατάληξη στα λεγόμενά του ήταν πως η πρόσληψη του από τον Ολυμπιακό μπορεί να χαρακτηριστεί ως “Θείο Δώρο”. Εδώ, κύριοι, τελειώνουν όλα. Ο άνθρωπος που θεωρεί Θείο Δώρο την πρόσληψή του από τον Ολυμπιακό, την ομάδα με την οποία μεγάλωσε, την ομάδα την οποία υπηρέτησε πιστά και ως παίκτης και ως προπονητής, ο άνθρωπος που σχεδόν με δακρυσμένα μάτια μίλησε στις κάμερες κατά την τρίτη επιστροφή του, ο άνθρωπος που πανηγύρισε σαν τρελός τις νίκες με 1-4, με 4-3, με 2-3, με 1-3 στην Βρέμη, με 1-2 στην Ρώμη κ.ο.κ. τότε μπορεί να θεωρηθεί και Θείο Δώρο για τον Ολυμπιακό!

Ναι. Ο Τάκης είναι δώρο Θεού για τον Ολυμπιακό, γεγονός που τον καθιστά τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο την κατάλληλη στιγμή για το πιο κατάλληλο ντάμπλ της ιστορίας του Θρύλου! Τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο να δώσει τις απαντήσεις του με κορωνίδα το σήμα του Ολυμπιακού μας!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button