Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δύσκολο παιχνίδι με Ολυμπιακό!»

v54b56b6b7b

Τις ιδιαιτερότητες που κρύβει για τη Ρεάλ Μαδρίτης η πρεμιέρα απεναντι στην προηγούμενη ομάδα του, τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο Οθέλο Χάντερ.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Η μοίρα το έφερε έτσι, ώστε ο Οθέλο Χάντερ να πραγματοποιήσει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος στα δύο χρόνια που φόρεσε τα «ερυθρόλευκα ευτυύησε να ζήσει μεγάλες στιγμές και να δει την καριέρα του να εκτοξεύεται, κατακτώντας με τους Πειραιώτες δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα Ελλάδας (2015, 2016), αλλά και τη δυαντότητα να αγωνιστεί σε τελικό Ευυρωλίγκας τον Μάϊο του 2015 κόντρα στην …τωρινή του ομάδα, τη Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της νέας Ευρωλίγκας που φέρνει τους Καστιγιάνους αντιμέτωπους με την πρώην ομάδα του.

Ο 31χρονος σέντερ τόνισε ότι περιμένει να γίνει ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάει η σεζόν στην Euroleague. Είμαστε έτοιμοι για μία μεγάλη σεζόν. Θα αντιμετωπίσουμε στην πρεμιέρα τον Ολυμπιακό. Kάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο και σημαντικό. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, στην οποία αγωνιζόμουν για δύο χρόνια. Ο Ολυμπιακός έχει κάποιους νέους παίκτες στο ρόστερ του και είναι μία καινούρια ομάδα. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν έχουμε άγχος και είμαστε ήρεμοι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα δουλέψουμε την άμυνά μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για την σεζόν».

Στη συνέχεια ο Οθέλο Χάντερ αναφέρθηκε στις σχέσεις του ε τους πρώην του συμπάικτες στον Ολυμπιακό:

«Έχω μιλήσει σχεδόν με όλους. Ο μόνος παίκτης που δεν έχω μιλήσει από την στιγμή που ήρθα εδώ είναι ο Σπανούλης. Θέλουμε να κρατήσουμε την σχέση μας στην άκρη μέχρι το παιχνίδι. Μετά τον αγώνα θα μιλήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button