Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δύσκολος για τα μέτρα μας ο Ολυμπιακός»

osm

Το εγκώμιο των πρωταθλητών Ελλάδας έπλεξε ο αμυντικός της Οσμανλισπόρ Τιάγκο Πίντο.

 

Με τα καλύτερα λόγια για την αξία και την ποιότητα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Τιάγκο Πίντο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός της Οσμανλισπορ, με αφορμή το αποτέλεσμα της κλήρωσης, που έφερε αντιπάλους της ομάδας του, τους πρωταθλητές Ελλάδας αφιέρωσε εγκωμιασιτκά σχόλια για τους «ερυθρόλευκους»

Επίσης, δεν παρέλειψε να εκθειάσει τον προπονητή του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό:

«Είναι δύσκολη κλήρωση, ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, αγωνίζεται συνέχεια στην Ευρώπη, ξέρω αρκετούς συμπατριώτες μου που παίζουν στον Ολυμπιακό και φυσικά γνωρίζω τον τεχνικό του Ολυμπιακού και συμπατριώτη μου, Πάουλο Μπέντο. Για την Οσμάνλισπορ είναι πρόκληση οι αγώνες με τον Ολυμπιακό και θα τα αντιμετωπίσουμε με την δέουσα σοβαρότητα, καθώς ο αντίπαλος είναι δύσκολος για τα μέτρα μας».

Για τον προπονητή των Πειραιωτών Πάουλο Μπέντο:

«Ο Πάουλο Μπέντο είναι αυτός που ουσιαστικά με ανέβασε στην πρώτη ομάδα. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι τυχερός που έχει αυτό τον προπονητή. Όπως τον θυμάμαι εγώ, είναι αυστηρός στις προπονήσεις και την τακτική, αυτά που ζητά στις προπονήσεις θέλει να γίνονται και στους αγώνες, είναι μετρ της τακτικής και δίνει έμφαση σε αυτό το κομμάτι του αγώνα. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι ασφαλής στα χέρια του».

Για το κλίμα που επικρατεί στην Τουρκία τις τελευταίες ημέρες:

«Πρώτα απ’ όλα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων της βομβιστικής επίθεσης στη Κωνσταντινούπολη. Αισθάνομαι χαρούμενος στην Άγκυρα, βέβαια υπάρχει ανησυχία και σε μένα και στην οικογένεια μου και συχνά επικοινωνούμε όταν μετακινούμαι εκτός της πόλης, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε την ζωή μας».

Για την έδρα της Οσμάνλισπορ:

«Είμαστε μια ομάδα που παίζει χωρίς φόβο είτε εντός είτε εκτός. Μπορεί κάποιος να πει ότι η έδρα είναι η δύναμη μας, όμως εμείς δεν το βλέπουμε έτσι, έχουμε προσωπικότητα σαν ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο τόσο στην Τουρκία, όσο και στην Ελλάδα, έχουμε εικόνα από την έδρα του Ολυμπιακού στους ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά δεν μας τρομάζει θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και στην Αθήνα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button