ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύσκολη νίκη για την Μπεσίκτας

Με γκολ του Γκιονούλ στο 41′ η πρωταθλήτρια Τουρκίας υπέταξε δύσκολα με 1-0 το εμπόδιο της Ρίζεσπορ, λίγες ημέρες πριν την δοκιμασία της με τον Ολυμπιακό.

 

Τα …χρειάστηκε η Μπεσίκτας μέχρι να καταφέρει να λυγίσει την σθεναρή αντίσταση της Ρίζεσορ με 1-0 στην «Vodafone Arena» και να συνεχίσει την κούρσα της προς την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος Τουρκίας.

Μετά από αυτή τη επιτυχία  της η ομάδα του Σενιόλ Γκιουνές διατηρήθηκε ακλόνητη στην κορυφή με 53 βαθμούς σε 23 αγώνες αποκτώντας διαφορά επτά βαθμών από τη δεύτερη Μπουγιουκσεχίρ και 13 από την τρίτη Γαλατάσαραϊ.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στην φάση των «16» του Europa League, λίγς ημέρες πριν την έλευσή της στο Φάληρο για την πρώτη της αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» δυσκολεύτηκε αρκετά από τη Ρίζεσπορ και τελικά έφτασε στο γκολ, που της χάρισε το «τρίποντο» στο 41’

Συγκεκριμένα, έπειτα από σέντρα του Τοσούν από αριστερά, η μπάλα έφθασε στον Γκιονούλ, ο οποίος με ψύχραιμο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η Μπεσίκτας … έριξε τον ρυθμό επιτρέποντας στη Ρίζεσπορ να πάρει τον έλεγχο του αγώνα, χάνοντας και μία ευκαιρία προς το τέλος του αγώνα.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ:  Φάμπρι, Αντριάνο, Μαρτσέλο, Νουκάν, Γκιονούλ, Κουαρέσμα (64’ Αρσλάν), Χάτσινσον, Οζιακούπ (88’ Ινλέρ), Ταλίσκα, Μπάμπελ και Τοσούν (74’ Αμπουμπακάρ).

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button