ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δύσκολη η αποστολή μας»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για τον Ολυμπιακό η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη από τις συνεχόμενες επιτυχίες θα κληθεί ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Βαρκελώνη φρόντισε να διατηρήσει χαμηλούς τους τόνους, επισημαίνοντας τον βαθμό επικινδυνότηταςπου κρύβει για την ομάδα του η αναμέτρηση με τους Καταλανούς

«Η Μπαρτσελόνα είναι σαν ένα πληγωμένο θηρίο και αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη, γιατί και θηρίο είναι και πληγωμένη είναι. Έχει πέντε σερί ήττες σε Ευρωλίγκα και ισπανικό πρωτάθλημα. Σίγουρα θέλει να αντιδράσει. Η αποστολή μας ήταν έτσι και αλλιώς δύσκολη και γίνεται ακόμη πιο δύσκολη με αυτά τα δεδομένα. Πρέπει να είμαστε πολύ έτοιμοι για μια Μπαρτσελόνα που θα προσπαθήσει να αντιδράσει. Δεν πρέπει να της επιτρέψουμε να κάνει το παιχνίδι της. Πρέπει να κάνουμε σωστά την δουλειά μας και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τους τομείς που θα κρίνουν την αναμέτρηση, σημείωσε τα εξής

«Ο ρυθμός του αγώνα είναι πολύ σημαντικός. Είναι μια ομάδα που έχει πολλούς παίκτες και πρέπει να περιορίσουμε τα επιθετικά της ατού. Γενικά έχει ένα γεμάτο και πλήρες ρόστερ με παίκτες ικανούς να σου κάνουν την ζημιά στην καλή τους μέρα. Οπότε θα πρέπει να είμαστε συνολικά έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button