ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δύο φορές έμελλε να σταματήσει από… Ολυμπιακό!

Κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι έχουμε για την “λευκή” ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα μας από την Παγκόσμια Μπαρτσελόνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Σε αυτό το γήπεδο έχουμε να υπερηφανευόμαστε ότι δεν πέρασαν μεγαθήρια, και ένα από αυτά ήταν η Μπάρτσα του Ερνέστο Βαλβέρδε, του Λιονέλ Μέσι, του Ινιέστα, του Λουίς Σουάρες και της υπόλοιπης “μπλαουγκράνα” παρέας.

Είχε να το λέει η Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός “φρέναρε” την Μπαρτσελόνα. Ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως δεν τη σταμάτησε μόνο ένας… Ολυμπιακός. Την βραδιά της 10ης Απριλίου έμελλε να την σταματήσει άλλος ένας Ολυμπιακός!

Ο λόγος φυσικά για τον δικό μας Κώστα Μανωλά, ο οποίος μπορεί να πέτυχε αυτογκολ στο Καμπ Νου, όμως το δικό του γκολ στο 83′ που διαμόρφωσε το 3-0 στο Ρόμα – Μπάρτσα, έδωσε στους “τζιαλορόσι” το σκορ και εν τέλει την χρυσοφόρο πρόκριση.

Μπορεί να στενοχωρηθήκαμε που ο δικός μας Ερνέστο δεν θα διεκδικήσει το τρόπαιο, αλλά μπορούμε να χαρούμε που ένα δικό μας παιδί που αναδείχθηκε στον Ολυμπιακό με τις μεγαλειώδεις εμφανίσεις του, ο Κώστας Μανωλάς, βρίσκεται στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα παιδί που τον έμαθαν οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης από το… κεφάλι του. Απόψε ήταν η σειρά της Μπάρτσα. Και μάλιστα πανηγυρίζοντας με το χαρακτηριστικό του στυλ, θυμίζοντας Μπενφίκα και Παρί Σεν Ζερμέν!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button