ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δύο ημέρες ακόμα»

dontstop77

Με μήνυμά της στα social media η επίσημη ιατοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθύμισε στους παλιούς κατόχους καρτών διαρκείας ότι απομένουν δύο ημέρες, ώστε να ανανεώσουν την μόνιμη θέση τους στο «Γ. Καραϊσκάκη» και τη νέα σεζόν.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Πραγματική … παράκρουση έχει πιάσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού όσον αφορά την δίψα τους να βρεθούν και την επόμενη απαιτητική σεζόν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία για την χώρα οι φανς των ρπωταθλητών ελλάδας αποδεικνύουν έμπρακτα την λατρεία τους για τον Θρύλο, αφού ήδη πάνω από 8.000 έχουν ανανεώσει την μόνιμη παρουσία τους στο «Γ. Καραϊσκάκη» και τη νέα σεζόν.

Η πολιτική της διοίκησης του Βαγγέλη Μαρινάκη να διατηρήσει τις χαμηλές τιμές των καρτών διαρκείας έχει αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό κίνητρο στους οπαδούς της ομάδας να σπεύσουν να ανανεώσουν τις κάρτες τους!

Μάλιστα η επίσημη ιστοσελία των πρωταθλητών Ελλάδας στα social mesdia  με μήνυμά της φρόντις ενα υπενθυμίσει σε όσους οπαδούς της ομάδας που είναι παλιοί κάτοχοι διαρκείας δεν έχουν ακόμη ανανεώσει τη μόνιμη θέση τους στον Ναό,  έχουν ακόμη δύο ημέρες μπροστά τους, ώστε να δράοσυν

«ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ! Δευτέρα και Τρίτη, οι δύο τελευταίες μέρες των ανανεώσεων!!!», είναι το μήνυμα της ερυθρόλευκης» ΠΑΕ  και αναμένεται να γίνει και τις δύο προσεχείς ημέρες ένας πραγμαιτκός χαμός.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button