ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δυνατός και ποιοτικός ο Ολυμπιακός!»

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την δυναμικότητα των πρωταθλητών Ελλάδας αναφέρθηκε ο στόπερ της Παρτιζάν Λάζαρ Τσίρκοβιτς.

 

«Ύμνους» για την ποιότητα, αλλά και τη δυναμική που εκπέμπει ο Ολυμπιακός, αφιέρωσε ο Λάζαρ Τσίρκοβιτς.

Ο αμυντικός της Παρτιζάν, ο οποίος βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της πρωταθλήτριας Σερβίας στη εντός έδρας ήττα που γνώρισε η ομάδα από τους «ερυθρόλευκους» με 1-3, είχε μόνο κολακευτικά σχόλια να κάνει για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Αυτό που έμεινε τελικά, ήταν ό,τι έγραφε ο βαθμολογικός πίνακας. Το 1-3… Στην πραγματικότητα θα έπρεπε να έδειχνε 1-1 ή 2-2, όχι 1-3. Δείξαμε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Οι Έλληνες έχουν ποιοτική ομάδα και είναι λάθος μου που δεν βάλαμε άλλο γκολ, μετά το 1-1», ήταν το αρχικό σχόλιο του Τσίρκοβιτς, για να προσθέσειQ

«Μετανιώνω για το τρίτο γκολ. Η Παρτιζάν έκανε ακριβά λάθη. Είπα πως ο Ολυμπιακός είναι δυνατός, αλλά πίστευα πως είναι δυνατότερος. Τώρα τελείωσαν την προετοιμασία τους, έχουν νέο προπονητή, νέους παίκτες… Είμαι ικανοποιημένος που έπαιξα. Δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω το παιχνίδι. Φυσικά, θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι καλύτερα. Έχω παίξει τέσσερα παιχνίδια σε τρεις εβδομάδες και προερχόμουν από μια περίοδο που δεν είχα καθόλου ματς στα πόδια μου».

Καταλήγοντας, ο στόπερ της Παρτιζάν δεν φαίνεται να χάνει την αισιοδοξία του. «Πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε. Πρέπει να δούμε μπροστά και να σκεφτούμε τη ρεβάνς στην Αθήνα καθόλου διαφορετικά. Ξέρουμε πως θα είναι δυο φορές πιο δύσκολα τώρα, αλλά δεν παραδινόμαστε. Όπως κόντρα στην Άουγκσμπουργκ», ανέφερε ο Τσίρκοβιτς, που θυμήθηκε τη νίκη των Σέρβων μέσα στη Γερμανία πριν από δύο χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button