ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δυνατός αντίπαλος η Οσμανλισπόρ» (Video)

1574241

Στην αξία της τουρκικής ομάδας αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο.

 

Στην δυναμικότητα της επερχόμενης αντιπάλου του Ολυμπιακού, Οσμανλίσπορ στην φάση των «32» του Europa League αναφέρθηκε ο Πάουλο Μπέντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την ποιότητα της τουρκικής ομάδας, σημειώνοντας ότι καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση – πρόκριση, θα διαδραματίσει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης»:

«Η πρώτη μας σκέψη, είναι ότι αυτή τη στιγμή θα πρέπει να αναλύσουμε όσο πιο καλά μπορούμε τον αντίπαλο. Πρόκειται για μια ομάδα που σε έναν όμιλο όπου για να βρεθεί στην πρώτη θέση, έπρεπε κυρίως να κερδίσει τη Βιγιαρεάλ, αυτός ήταν ο κυριότερος αντίπαλος. Και το κατάφερε δύο φορές, δεν έχασε καμία φορά από τη Βιγιαρεάλ. Αυτό δείχνει πως είναι μια ομάδα που με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο τα κατάφερε μια χαρά», ανέφερε ο Μπέντο και συνέχισε.

«Επίσης, από όσο γνωρίζω, στο τουρκικό πρωτάθλημα έχει μόλις δύο ήττες. Πρόκειται λοιπόν για μια ομάδα δυνατή, μία ομάδα η οποία έχει ποιότητα, ξέρουμε πως γενικότερα είναι δύσκολο να παίζουμε με τούρκικες ομάδες γιατί υπάρχει ποιότητα στο τουρκικό πρωτάθλημα και για όσα περιβάλλουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα στην Τουρκία. Είναι λοιπόν μία έδρα δύσκολη και για αυτό εμείς θα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι, να εκμεταλλευτούμε το γεγονός πως το πρώτο παιχνίδι γίνεται στην έδρα μας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε αυτή την πρόκριση».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button