ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δυνατοί μέχρι το τέλος!»

 

Το σύνθημα για την κατάκτηση του φετινού νταμπλ έσπευσε να δώσει ο Αντρέ Μάρτινς.

 

Σε ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία του φετινού Ολυμπιακού έχει εξελιχθεί ο Αντρέ Μάρτινς.

Ο διεθνής Πορτογάλος μέσος, ο οποίος με τις ηγετικές του ικανότητες, αλλά και την ευχέρειά του να αξιοποιεί με μοναδική ευχέρεια τους συμπαίκτες του  αποτελεί σημείο αναφοράς των πρωταθλητών Ελλάδας όσον αφοράτο δημιουργικό «κομμάτι»

Ο 27χρονος άσος με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova εξέφρασε την δίψα του να κατακτήσει όσο περισσότερους τίτλους μπορεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες, αλλά και τον βαθμό δυσκολίας που συγκεντρώνει για τους πρωταθλητές Ελλάδας η προσπάθεια ευόδωσης των υψηλών τους στόχων

«Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Θέλω να κερδίσω σε όλες τις διοργανώσεις που παίρνει μέρος ο Ολυμπιακός. Ξέρω, όμως, πως τα πράγματα δε θα είναι εύκολα. Παρόλο που έχουμε μεγάλο βαθμολογικό πλεονέκτημα, το πρωτάθλημα δε θα είναι εύκολο για εμάς. Για το λόγο αυτό επιθυμώ η επόμενη χρονιά να λήξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κερδίζοντας τον τίτλο. Επίσης γνωρίζω ότι το κύπελλο θα έχει δυσκολίες όσο προχωράνε οι φάσεις. Ξέρω ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί για να ανταποκριθούμε έως το τέλος. Εύχομαι να καταφέρουμε να το κατακτήσουμε.

Τώρα στο Europa League έχουμε φθάσει σε ένα σημείο όπου τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ. Μπροστά μας θα υπάρχουν πολύ δύσκολοι αντίπαλοι για να μας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Εμείς θα πάρουμε τα παιχνίδια ένα – ένα. Θα αντιμετωπίσουμε τον κάθε γύρο ξεχωριστά. Αυτός που χάνει μένει εκτός. Επομένως θα προσπαθήσουμε να είμαστε εμείς που θα κερδίζουμε και να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button