ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυνατά για το πρώτο βήμα πρόκρισης

Πανέτοιμος και αποφασισμένος για νίκη ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Λοκομοτίβ Μπακού (18:00 – OTE Sport6).

Το πρώτο και ιδιαίτερα αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στους «8» του CEV Challenge Cup αναζητεί η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Τετάρτη (17/1) στις 18:00 (ΟΤΕSport6HD) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» τη Λοκομοτίβ Μπακού στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» της διοργάνωσης. Ο Θρύλος που προέρχεται από δυο διαδοχικές προκρίσεις σε βάρος της Ινεγκόλ και της Τουρ, θέλει να αποκτήσει το προβάδισμα στη μάχη για το «εισιτήριο» της προημιτελικής φάσης ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στο Αζερμπαϊτζάν.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

*Στην αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ Μπακού, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

*Εισιτήρια θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ.Μερκούρη» από τις 16:00. Τιμή: 5€, 10€

Σχετικά Άρθρα

Back to top button