Χωρίς κατηγορία

Δυνατά για την πρώτη νίκη!

6c88cc_vw03

Από τη Σαντορίνη ξεκινάει η  φετινη κούρσα στην Α1 για την  νταμπλούχο ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

 

Με φόντο την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου τίτλου ξεκινούν τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού τις φετινές επίσημες αγωνισιτκές τους υποχρεώσεις στην Α1.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας βρίσκοντια ήδη στο όμορφο νησί των Κυκλάδων όπου το Σάββατο (22/10/2016) στις 19:00 θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Α.Ο. Θήρας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Τ ακορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αρχίζουν τον φετινό τους αγωνιστικό «μαραθώνιο» απέναντι στην ομάδα την οποία αντιμετώπισαν στος περυσινούς τελικούς της Α1 και χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη, ώστε να μπουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο νέο πρωτάθλημα και παράλληλα να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα στις ανταγωνίστριές τους αναφορικά με το κυνήγι και του φετινού τίτλου.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών. Την αποστολή του Θρύλου αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Άνα Λαζάρεβιτς, Ναντζέγια Μαλασάι, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ευγενία Τσίμα, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίππε, Αρετή Τέζα, Μελίνα Εμμανουηλίδου.

 

Χριστοδούλου: «Να ξεκινήσουμε με το δεξί»

 

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Το φετινό πρωτάθλημα για εμάς ξεκινάει με έναν δυνατό αντίπαλο, αυτόν που αντιμετωπίσαμε πέρσι στους τελικούς των play offs. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία όλο αυτό τον καιρό, έχουμε παίξει αρκετά δυνατά φιλικά και είμαστε έτοιμες για αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα».

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button