ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δουλεύουν» το θέμα του στόπερ

Ρίχνουν τους τόνους στον Ολυμπιακό και κινούνται με πολύ προσεκτικούς χειρισμούς για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Τη στιγμή όπου βρισκόμαστε σε μία ιδιαίτερα καθοριστική καμπή για την χάραξη του μεταγραφικού σχεδιασμού ενόψει της νέας σεζόν, στον Ολυμπιακό φροντίζουν να κινούνται με πολύ προσεκτικά βήματα σε όλες τις γραμμες

Η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας μ‘ έναν παίκτη που θα διαθέτει την στόφα του ηγέτη, αποτελεί προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους»

Μπορεί από μέρους των Πειραιωτών να έχουν πέσει … έντεχνα οι τόνοι όσον αφορά την προσπάθεια ανεύρεσης του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, ωστόσο, η πραγματικότητα θέλει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να «δουλεύουν» την υπόθεση πολύ προσεκτικά και με μεθοδικά βήματα.

Κι επειδή όπως έχουμε γράψει εδώ στο Redaroume.gr κατ’ επανάληψη,  δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο έκπληξης, καλό είναι να έχουμε πιθανά όλα τα ενδεχόμενα.

Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές, όπου ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη μας έχει εκπλήξει ευχάριστα.

Πάντα ψηλά στα υπόψη βρίσκονται οι υποθέσεις των Ροντρίγκο Μολέντο και Κριστιάν Λέμα, ωστόσο ο Ολυμπιακός ψάχνει διεξοδικά την υπόθεση του Ντάμιεν Ντα Σίλβα. Ο 30χρονος στόπερ που έμεινε ελεύθερος από τη Καέν βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών συλλόγων από τη Γαλλία, την Ισπανία και την Τουρκία.

Παράλληλα, όπως λέγεται, πολύ πιο εύκολη θεωρείται για τον Ολυμπιακό η περίπτωση του Λισάντρο Λόπεζ, λόγω των εξαιρετικών σχέσεων, που συνδέουν τους Πειραιώτες με τη διοίκηση της Μπενφίκα. Να θυμίσουμε ότι το ενδιαφέρον του Λόπεζ είναι υπαρκτό από προηγούμενα χρόνια, αφού ο Αργεντινός στόπερ κατά καιρούς βρισκόταν ψηλά στην μεταγραφική λίστα.

Κάτω από αυτό το πρίσμα οι επόμενες ημέρες προβάλλουν εξαιρετικά κρίσιμες στον Θρύλο αναφορικά με την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες

Σχετικά Άρθρα

Back to top button