ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δοκιμές και “ψυχολογικές ντόπες”

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι με την ΑΕΚ  φτάνει στο τέλος της, με τον Τάκη Λεμονή να θέτει στο τραπέζι τα πλάνα του και να καλείται να αποφασίσει πως θα  παρατάξει την ομάδα του  στη σκακιέρα του Καραϊσκάκη.

Στην προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης,ο έμπειρος κόουτς δοκίμασε σε ένα κομμάτι της προπόνησης αριστερό μπακ τον Ρέτσο και τον Ανδρούτσο παρτενέρ του Ρομάο, ωστόσο  δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο ,μιας και  τέτοια κίνηση εμπεριέχει ρίσκο.

Πάντως ο κόουτς Λεμονής έχει για ακόμα δύο θέσεις ερωτηματικά στο μυαλό του και αυτό έχει να κάνει με τον έτερο παίκτη που θα παίξει στα …φτερά,αριστερά, με Σεμπά και Ανδρούτσο να είναι στο μυαλό του ,ενώ  το τέταρτο ερωτηματικό είναι ο σέντερ φορ με Καρντόζο ή Καρίμ  και τον Παραγουανό  πάντως να είναι στην Pole Position.

Aπό κει και πέρα, ο Γιάννης Βρέντζος βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας και μίλησε στους παίκτες τονίζοντας ότι η διοίκηση είναι κοντά τους ..«Βλέπετε πως είμαστε συνέχεια εδώ. Η διοίκηση είναι διαρκώς δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή και για όλες τις ανάγκες σας γενικότερα. Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε ένα πολύ καλό ματς με την ΑΕΚ και να κερδίσετε. Και για την ομάδα και για τον κόσμο μας είναι ένα πολύ σπουδαίο ματς αυτό στο Κύπελλο. Δώστε τα όλα για την πρόκριση και εμείς είμαστε εδώ για εσάς», τους είπε μεταξύ άλλων ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button