Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Διπλό» τίτλου στην Τρίπολη (Video)

Σαν σήμερα το 2013 ο Ολυμπιακός με γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 92’ «απέδρασε» με το «τρίποντο» στις αποσκευές του από την έδρα του Αστέρα (0-1) στο ντεμπούτο του Μίτσελ στην άκρη του πάγκου του, συνεχίζοντας την κούρσα του προς το ράψιμου του τέταρτου αστεριού.

 

Με μία από τις σημαντικότερες εκτός έδρας νίκες του Ολυμπιακού στην ξέφρενη κούρσα του προς το ράψιμο του τέταρτου αστεριού στην ένδοξη φανέλα του, συνδέεται χρονικά η σημερινή ημερομηνία.

Συγκεκριμένα, συμπληρώνονται αισίως τέσσερα χρόνια από την βραδιά, όπου ο Θρύλος επικράτησε δύσκολα με 1-0 στην Τρίπολη του τοπικού Αστέρα, πετυχαίνοντας αποφασιστiκό βήμα στην ξέφρενη πορεία του προς την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος στην ιστορία του!

Στο παιχνίδι, όπου ο Μίτσελ πραγματoποίησε το επίσημο ντεμπούτο του στην άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου παίρνοντας ουσιαστικά την σκυτάλη από τον Λεοναρντο Ζαρντίμ (σ.σ. με μία μικρή … ενδιάμεση περίοδο θητείας του υπηρεσιακού Αντώνη Νικοπολίδη) ο Ολυμπιακός έφτασε στην σπουδαία νίκη χάρη σε γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 92ο λεπτό.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Φορμίκα (46′ Ουσέρο), Κουρμπέλης (64′ Άλβαρες), Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Περόνε (34′ Κάφα).

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Μέγιερι, Παπάζογλου (61′ Μήτρογλου), Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανιάτης, Φέισα, Μασάντο, Φετφατζίδης (64′ Βλαχοδήμος), Αμπντούν, Τζιμπούρ (81′ Ιμπαγάσα).

Ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές εκείνου του αγώνα στο παρακάτω video

Σχετικά Άρθρα

Back to top button