ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλό με ανατροπή για την Κ17

Σ’ αγώνα της 21ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-2 του Αστέρα και παρέμεινε στην 2η θέση που οδηγεί στο Final-4. Mε τον Κυριάκο Καραταϊδη  να παρακολουθεί για πρώτη φορά ως διευθυντής ακαδημιών.

Η ομάδα του Τάσου Θέου βρέθηκε πίσω στο σκορ (1-0) στο 18′ ισοφάρισε αλλά ισοφάρισε πριν το ημίχρονο σε 1-1. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός  απέδωσε σπουδαίο ποδόσφαιρο, πέτυχε και 2ο γκολ και έφυγε από την Τρίπολη με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Αστέρας προηγήθηκε (1-0) στο 18′ με κεφαλιά του Γλέζου αλλά ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του και ισοφάρισε στο 41′ με σουτ του Ζιάκα έξω από την περιοχή!  Το γκολ της νίκης (1-2) πέτυχε στο 64′ με ωραία ατομική ενέργεια και μακρινό σουτ ο Ντουμάνης.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Τάσος Θέος μετά από τον αγώνα σημείωσε: “Ηταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Μετά από δυο συνεχόμενα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και πέτυχαν άλλη μια νίκη. Αντιδράσαμε πολύ σωστά μετά από το γκολ που δεχτήκαμε και στο 2ο ημίχρονο ανεβάσαμε πολύ την απόδοση μας και κερδίσαμε. Συνεχίσαμε τις καλές εμφανίσεις οι οποίες συνοδεύονται φυσικά και με θετικά αποτελέσματα. Βλέπουμε ότι όλα τα παιδιά ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ομάδας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τα παιδιά αυτά δεν έχουν μόνο το ταλέντο αλλά έχουν και ψυχή. Έχουν χαρακτήρα νικητή που αρμόζει στον Ολυμπιακό”.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Κακάμης, Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Γκοτζαμανίδης, Γούσιας (59′ Νεοφυτίδης), Ντουμάνης, Φυτόπουλος (93′ Παπαγγελής), Τσιριγώτης (46′ Μπουλάρι), Κατσούκης (67′ Τσερκώνης), Ζιάκας (86′ Αντωνόπουλος).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button