ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διευρύνουν το σερί με Πορφύρα

Με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου Κυπέλλου Ελλάδας η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού φιλοξενεί τον Πορφύρα (7/3 – 18:00).

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στη Σαντορίνη οι υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, περιλαμβάνουν «στροφή» στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται την Τετάρτη (7/3) στις 18:00 στο Ρέντη, τον Πορφύρα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Volleyleague. Στόχος του Θρύλου είναι η 16η νίκη σε ισάριθμα ματς.

Μετά το ματς με τον Πορφύρα, οι «ερυθρόλευκες» θα έχουν μια εβδομάδα μπροστά τους να προετοιμαστούν για τον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup με την Κράσνονταρ, που θα διεξαχθεί την μεθεπόμενη Τετάρτη (14/3, 19:30) στο Ρέντη. Αγωνιστικά προβλήματα για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν υπάρχουν ενόψει της αναμέτρησης με τον Πορφύρα με εξαίρεση τη δεδομένη απουσία της Κατερίνας Ζακχαίου.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Μαρία Νομικού, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button