ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Διευρύνει το αήττητο με Αερωπό

Στις υποχρεώσεις της στην Α1 επιστρέφει η Κυπελλούχος ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού φιλοξενώντας την ομάδα της Έδεσσας από απόγευμα της Κυριακής (18/3, 16:00).

Με την ψυχολογία στα ύψη, που απορρέει από την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου της ιστορίας της, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού κάνει «στροφή» στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Αερωπό Έδεσσας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Handball Premier. Στην αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (18/03) στις 16:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», οι Πειραιώτες θέλουν να διευρύνουν το αήττητο τους στο πρωτάθλημα και να βρεθούν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, συνεχίζοντας την εξαιρετική τους πορεία στις εγχώριες διοργανώσεις. Εκτός διάθεσης του τεχνικού επιτελείου για το παιχνίδι με την ομάδα της Έδεσσας, έχουν τεθεί οι Αλβανός και Τσιλιμπάρης.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Σανίκης, Τζηράς, Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Χάλαρης, Λιόλιος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Παπαδόπουλος, Τσακνής, Καραμπουρνιώτης

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button